Tawaran Tahun 2013

SILA BACA DAHULU PENERANGAN DI BAWAH SEBELUM MELAYARI BLOG INI:

Dengan rendah diri dan redha ilahi, pihak kami menawarkan solusi dan jalan ikhtiar kepada semua permasalahan anda di luar sana melalui barangan yang kami tawarkan di blog ini. Barangan dalam blog ini terdiri daripada barangan permohonan dari alam ghaib, barangan yang kami maharkan daripada guru-guru yang kami yakini mempunyai tahap spiritual yang tinggi dalam bidang masing-masing dan barangan yang kami perolehi secara misteri tanpa melakukan permohonan seperti barangan yang kami perolehi semasa proses rawatan kepada pesakit dan yang tiba-tiba ada di rumah pengasas blog ini. Ketahuilah bahawa setiap barangan ini tiada kuasa melainkan ‘hikmah’ yang Allah s.w.t letakkan semasa penciptaan barangan tersebut. Perlulah difahami bahawa kita wajib meletakkan 100 % pergantungan kita kepada Allah s.w.t. Barangan ini hanyalah ikhtiar dan usaha kita untuk mencapai sesuatu hajat. Sebagaimana yang kita ketahui, hak menentukan hajat kita tercapai adalah hak Allah. Maka di sini, secara jujurnya pihak kami menegaskan bahawa pihak kami tiada daya dan upaya untuk memberi jaminan yang kesemua barangan yang kami tawarkan akan ‘menjadi’ dengan anda kerana hak yang memberi jaminan hanyalah hak Allah s.w.t. Harap maklum dan selamat datang ke blog kami. Sekian, terima kasih.

Sempena tahun ke-10 penubuhan Pusaka Alam 2U yang dulunya dikenali sebagai Pusaka Alam melalui web www.pusakaalam.net,yang ditubuhkan pada pertengahan tahun 2008, kami ingin merakamkan penghargaan yang tertinggi kepada pemahar barangan dan juga peminat ilmu ghaib kami melalui tawaran harga mahar ISTIMEWA khas untuk anda semua.Kami mempunyai ribuan pelanggan yang berurusan dengan kami yang kami jaga 'privasi' pembeli tanpa pemberitahuan tentang pembelian di atas sebab-sebab tertentu.Kami berpengalaman selama 16 tahun dalam bidang spiritual dan mempunyai ramai penuntut dari negara Malaysia, Thailand, Singapura dan Brunei. Juga beberapa pelanggan dari negara Vietnam, Arab Saudi, Turkmenistan,Australia, Indonesia, Britain dan China.InsyaAllah barangan pesanan anda akan sampai paling awal sehari ke 3 hari selepas pembayaran ilmu dibuat dan selewat-lewatnya 14 HARI jika tiada kesilapan teknikal ( untuk barangan umum ).Jika barangan khas terutamanya pengisian KHADAM maka tertakluk kepada tempoh masa pengisian dan urusan guru. InsyaAllah.

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pelanggan kami yang melayari blog ini. Sukacita dimaklumkan bahawa berkuat kuasa pada 15 Mei 2012, Pihak Pusaka Alam 2U telah membuat penambahbaikan dan pertukaran nilai mahar bagi beberapa ilmu beserta barangan PERCUMA khas untuk pelanggan-pelanggan yang memaharkan ilmu dari kami. Sila layari blog kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini. Pihak kami juga ingin memaklumkan tentang penambahan kos pos mengikut kawasan anda, HANYA untuk mahar ilmu yang bernilai BAWAH RM100 sahaja. Berikut adalah maklumat penambahan kos tersebut :

1. Sabah dan Sarawak - Tambahan RM10 untuk kos pos
2. Singapura - Tambahan RM60 untuk kos pos
3. Brunei - Tambahan RM80 untuk kos pos

( Pihak kami HANYA menggunakan perkhidmatan POSLAJU SAHAJA
Sebarang pertanyaan sila hubungi TABIB TOK ADI 017-5959321 ( sms @ whatapps sahaja ). Sekian, terima kasih.

Tawaran Diskaun Untuk barangan terpilih akan dilanjutkan dari masa ke semasa
Untuk ahli baru, hanya sertai ahli blog kami dan anda turut mendapat tawaran hebat ini. Hanya klik " join " di item Followers yang terdapat di sebelah kanan blog kami dan anda terus akan menikmati tawaran terhebat kami ini.Sila maklumkan penyertaan anda kepada kami semasa ingin memaharkan barangan kami.

PERINGATAN :

1.Pihak Pusakaalam2u juga tidak akan melayan dan tidak berminat untuk menjadi tempat bertanya kepada individu yang memaharkan keilmuan mistik dari sumber yang tidak ada kaitan dengan pihak Pusakaalam2u sendiri.Pihak kami tidak berminat untuk menjadi tukang scan dan kaunter pertanyaan anda jika anda memaharkan barang itu dari pihak lain yang tiada kena mengena dengan pihak kami. ( INI BAGI MENGELAKKAN SEBARANG KEJADIAN YANG TIDAK DIINGINI BERLAKU )

2.Akhir sekali, kepada mana-mana individu yang tidak senang dengan blog kami yang menyebarkan 'khabar angin' yang kurang menyenangkan tentang blog ini. Kami mengucapkan ribuan terima kasih. Pihak kami mendoakan semoga anda berjaya di dalam bidang yang anda ceburi serta mendapat rahmat dari Allah s.w.t. di dunia dan di akhirat. Pihak kami tidak ada kelapangan masa untuk melayani perkara seperti ini.

Pihak kami juga menyediakan perkhidmatan ikat cincin yang kami yakini dapat memenuhi kepuasan dan mengikuti citarasa pelanggan kami. Kami mempunyai tukang cincin yang berpengalaman lebih 20 tahun dalam bidang pertukangan cincin dan antara yang terbaik di Pantai Timur. Sebagaimana yang kita sedia maklum, di Malaysia hasil pertukangan cincin dan logam yang terbaik adalah dari negeri Terengganu dan Kelantan. Bagi pelanggan yang menempah cincin maka kami memohon agar diberikan masa 1 ke 14 hari untuk disiapkan ikatan cincinnya itu. Jika terdapat kelewatan yang melebihi masa tersebut, maka pihak kami akan memberikan ‘ Hadiah misteri ’ beserta cincin yang ditempah tersebut atas kesilapan dan kelewatan pihak kami.

Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian : 017-5959321 ( TABIB TOK ADI ) .

Sekian, terima kasih.

Tuesday, 21 July 2015

Besi Lilih 5 Logam Jenis A ~ Saiz Kecil ~ ( Rare Item ) -SOLD -SUDAH DIMAHARKAN.HARAP MAKLUM!!!
Maharnya : RM150 ( Sebentuk permata cincin )
Besi Lilih 5 Logam ini mengandungi 5 jenis logam yang dileburkan dan disatukan iaitu Besi Kuning, Perak, Timah Hitam, Tembaga Putih dan Besi Lilih ( Hematite ). Barang ini sebenarnya sudah disimpan melebihi 4 tahun dan baru-baru ini pengasas blog mendapat  ‘signal’ dari alam ghaib untuk memaharkannya kepada mana-mana individu yang berminat.Kalau ada yang pernah melihat dalam www.pusakaalam.net 5 tahun lepas, pihak kami berjaya mendapatkan Besi Lilih 7 Logam dari kerajaan Ghaib Gunung Jerai melalui perantaraan Sultan Ariffin dan pernah memaharkannya dengan mahar RM570. Tetapi barangan tersebut telah tiada dalam simpanan kami.Dipendekkan cerita, Besi Lilih 5 Logam ini insyaAllah berkhasiat untuk :


1.Perukun rumahtangga

2.Melindungi segala ancaman ghaib dan zahir

3.Penjauh musuh

4.Wibawa diri dan penunduk

5.Pengundang rezeki dan keberuntungan

6.Pendinding yang ampuh

7.Diisikan kekuatan Ilmu Rijalul Ghaib


Bersama dengan pemaharan Besi Lilih 5 Logam ini, pihak kami akan mengijazahkan anda suatu ilmu langka iaitu ‘ Kalimah Raja Besi ’ yang mana digunakan oleh Nabi Daud a.s. untuk menundukkan besi pada zaman kerasulan baginda. InsyaAllah.

Testimoni pengguna tentang Besi Lilih 5 Logam ini :
(Dicatatkan melalui perbualan telefon dengan pengasas blog )

( En.Ahmad B ~ dari Pahang )** No.Hp tidak diizinkan oleh beliau untuk dipamerkan di sini **
" Mula-mula saya pakai Besi Lilih 5 Logam dalam masa 5 hari saya rasa agak sakit kepala, saya takut saya ada gangguan benda luar tapi bila tanya Syeikh dia kata tindakbalas unsur zat besi dalam tubuh.Saya ragu-ragu juga dan saya pergi berjumpa dengan seorang Ustaz di Pahang tempat saya tinggal.Masa saya pergi tu Ustaz tengah berubat seorang pesakit yang tengah meracau tak sedar diri. Jadi saya disuruh Ustaz tu pegang pesakit, saya kesian kat pesakit tu dan doa dalam hati, " Ya Allah sembuhkanlah sakit budak perempuan ni.Kesian sangat aku tengok " Jadi masa saya pegang tu saya berselawat.Akhirnya bila Ustaz suruh saya pegang pelakang kepala pesakit tu tiba-tiba budak perempuan tu jatuh dan pengsan. Masa tu saya tak perasan apa-apa yang pelik pun pada diri saya. Lepas selesai berubat pesakit tu yang sedar 5 minit kemudian, Ustaz ( perawat ) itu bertanya kepada saya, cincin apa yang saya pakai. Dia ( Ustaz ) mintak Cincin Besi Lilih 5 Logam ini dan mungkin dia memeriksa secara batin barang tu.Ustaz kata, asbab pakai cincin ni 'benda' dalam badan pesakit tu kepanasan dan terus keluar masa saya pegang belakang tengkuk pesakit tadi kerana kebetulan bersentuh dengan cincin tu.Saya tanya Ustaz tu, elok ke pakai benda ni.Dia kata elok, pakai untuk ikhtiar.Tawakkal kepada Allah. Takde masalah kalau kita faham asbab kesembuhan dari Allah jadi tak lari dan bercanggah dengan syariat Islam.Jadi saya nak ucapkan terima kasih kepada Syeikh atas barang ini.Ada lagi ke Syeikh barang ni sebab Ustaz tu pun nak juga tu.Nak sekali dengan cincin."

( Perbualan telefon di atas adalah tidak dirancang dan pelanggan berkenaan tidak diberikan sebarang duit atau bonus berbentuk barangan percuma di atas cerita yang diberitahu kepada pengasas blog.Ikhlas dari hatinya sendiri. )


BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN ATAS NAMA “ AHMAD HAFIZUDDIN LUTFI BIN KADIR ”
~ PENGURUS KEWANGAN SYARIKAT~
( PILIH MANA-MANA SATU AKAUN YANG MEMUDAHKAN PROSES PEMBAYARAN ANDA )

NO
NAMA BANK
NOMBOR AKAUN
1.
MAYBANK
1630-1948-3075
2.
BSN
11105-29-00004105-4
3.
AMBANK
161-002-002698-0
4.
PUBLIC BANK
4-8714073-17
5.
TABUNG HAJI
630501048356540
6.
CIMB BANK
1305-0003830-20-8
7.
RHB BANK
1-13056-0008203-1
SELEPAS SELESAI URUSAN PEMBAYARAN, SILA HANTARKAN BUTIRAN TENTANG PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS MELALUI ( CEK/BANK-IN@DEPOSIT ) MELALUI 2 LANGKAH BERIKUT:
1) SMS KE NOMBOR: 017-5959321
2) SMS NAMA PENUH BIN AYAH DAN IBU, TARIKH LAHIR DAN ALAMAT RUMAH SERTA BARANG YANG DIPESAN.

SELEPAS ITU KAMI AKAN MEMAKLUMKAN KEPADA ANDA PROSES SETERUSNYA SEHINGGA BARANG SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA. INSYAALLAH.