Tawaran Tahun 2013

SILA BACA DAHULU PENERANGAN DI BAWAH SEBELUM MELAYARI BLOG INI:

Dengan rendah diri dan redha ilahi, pihak kami menawarkan solusi dan jalan ikhtiar kepada semua permasalahan anda di luar sana melalui barangan yang kami tawarkan di blog ini. Barangan dalam blog ini terdiri daripada barangan permohonan dari alam ghaib, barangan yang kami maharkan daripada guru-guru yang kami yakini mempunyai tahap spiritual yang tinggi dalam bidang masing-masing dan barangan yang kami perolehi secara misteri tanpa melakukan permohonan seperti barangan yang kami perolehi semasa proses rawatan kepada pesakit dan yang tiba-tiba ada di rumah pengasas blog ini. Ketahuilah bahawa setiap barangan ini tiada kuasa melainkan ‘hikmah’ yang Allah s.w.t letakkan semasa penciptaan barangan tersebut. Perlulah difahami bahawa kita wajib meletakkan 100 % pergantungan kita kepada Allah s.w.t. Barangan ini hanyalah ikhtiar dan usaha kita untuk mencapai sesuatu hajat. Sebagaimana yang kita ketahui, hak menentukan hajat kita tercapai adalah hak Allah. Maka di sini, secara jujurnya pihak kami menegaskan bahawa pihak kami tiada daya dan upaya untuk memberi jaminan yang kesemua barangan yang kami tawarkan akan ‘menjadi’ dengan anda kerana hak yang memberi jaminan hanyalah hak Allah s.w.t. Harap maklum dan selamat datang ke blog kami. Sekian, terima kasih.

Sempena tahun ke-10 penubuhan Pusaka Alam 2U yang dulunya dikenali sebagai Pusaka Alam melalui web www.pusakaalam.net,yang ditubuhkan pada pertengahan tahun 2008, kami ingin merakamkan penghargaan yang tertinggi kepada pemahar barangan dan juga peminat ilmu ghaib kami melalui tawaran harga mahar ISTIMEWA khas untuk anda semua.Kami mempunyai ribuan pelanggan yang berurusan dengan kami yang kami jaga 'privasi' pembeli tanpa pemberitahuan tentang pembelian di atas sebab-sebab tertentu.Kami berpengalaman selama 16 tahun dalam bidang spiritual dan mempunyai ramai penuntut dari negara Malaysia, Thailand, Singapura dan Brunei. Juga beberapa pelanggan dari negara Vietnam, Arab Saudi, Turkmenistan,Australia, Indonesia, Britain dan China.InsyaAllah barangan pesanan anda akan sampai paling awal sehari ke 3 hari selepas pembayaran ilmu dibuat dan selewat-lewatnya 14 HARI jika tiada kesilapan teknikal ( untuk barangan umum ).Jika barangan khas terutamanya pengisian KHADAM maka tertakluk kepada tempoh masa pengisian dan urusan guru. InsyaAllah.

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pelanggan kami yang melayari blog ini. Sukacita dimaklumkan bahawa berkuat kuasa pada 15 Mei 2012, Pihak Pusaka Alam 2U telah membuat penambahbaikan dan pertukaran nilai mahar bagi beberapa ilmu beserta barangan PERCUMA khas untuk pelanggan-pelanggan yang memaharkan ilmu dari kami. Sila layari blog kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini. Pihak kami juga ingin memaklumkan tentang penambahan kos pos mengikut kawasan anda, HANYA untuk mahar ilmu yang bernilai BAWAH RM100 sahaja. Berikut adalah maklumat penambahan kos tersebut :

1. Sabah dan Sarawak - Tambahan RM10 untuk kos pos
2. Singapura - Tambahan RM60 untuk kos pos
3. Brunei - Tambahan RM80 untuk kos pos

( Pihak kami HANYA menggunakan perkhidmatan POSLAJU SAHAJA
Sebarang pertanyaan sila hubungi TABIB TOK ADI 017-5959321 ( sms @ whatapps sahaja ). Sekian, terima kasih.

Tawaran Diskaun Untuk barangan terpilih akan dilanjutkan dari masa ke semasa
Untuk ahli baru, hanya sertai ahli blog kami dan anda turut mendapat tawaran hebat ini. Hanya klik " join " di item Followers yang terdapat di sebelah kanan blog kami dan anda terus akan menikmati tawaran terhebat kami ini.Sila maklumkan penyertaan anda kepada kami semasa ingin memaharkan barangan kami.

PERINGATAN :

1.Pihak Pusakaalam2u juga tidak akan melayan dan tidak berminat untuk menjadi tempat bertanya kepada individu yang memaharkan keilmuan mistik dari sumber yang tidak ada kaitan dengan pihak Pusakaalam2u sendiri.Pihak kami tidak berminat untuk menjadi tukang scan dan kaunter pertanyaan anda jika anda memaharkan barang itu dari pihak lain yang tiada kena mengena dengan pihak kami. ( INI BAGI MENGELAKKAN SEBARANG KEJADIAN YANG TIDAK DIINGINI BERLAKU )

2.Akhir sekali, kepada mana-mana individu yang tidak senang dengan blog kami yang menyebarkan 'khabar angin' yang kurang menyenangkan tentang blog ini. Kami mengucapkan ribuan terima kasih. Pihak kami mendoakan semoga anda berjaya di dalam bidang yang anda ceburi serta mendapat rahmat dari Allah s.w.t. di dunia dan di akhirat. Pihak kami tidak ada kelapangan masa untuk melayani perkara seperti ini.

Pihak kami juga menyediakan perkhidmatan ikat cincin yang kami yakini dapat memenuhi kepuasan dan mengikuti citarasa pelanggan kami. Kami mempunyai tukang cincin yang berpengalaman lebih 20 tahun dalam bidang pertukangan cincin dan antara yang terbaik di Pantai Timur. Sebagaimana yang kita sedia maklum, di Malaysia hasil pertukangan cincin dan logam yang terbaik adalah dari negeri Terengganu dan Kelantan. Bagi pelanggan yang menempah cincin maka kami memohon agar diberikan masa 1 ke 14 hari untuk disiapkan ikatan cincinnya itu. Jika terdapat kelewatan yang melebihi masa tersebut, maka pihak kami akan memberikan ‘ Hadiah misteri ’ beserta cincin yang ditempah tersebut atas kesilapan dan kelewatan pihak kami.

Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian : 017-5959321 ( TABIB TOK ADI ) .

Sekian, terima kasih.

Friday, 14 August 2015

TANDUK KERBAU LANDAU BARU ( Rare Items ) - SOLD -
SUDAH DIMAHARKAN.HARAP MAKLUM!!!
Maharnya : RM150 ( Hanya ada sebentuk sahaja!!! )

Permata Tanduk Kerbau Landau ini merupakan sebentuk permata yang dihadiahkan kepada pengasas blog oleh seorang sahabat beliau yang juga merupakan ahli bidang mistik dan spiritual. Permata ini merupakan antara yang paling sukar ditemui oleh pengasas blog sendiri. Pernah dimaharkan dalam blog kami pada tahun 2009 masa itu kami beroperasi di www.pusakaalam.net.Antara khasiat yang telah dirasai oleh beliau sendiri ( dengan izin Allah ) adalah:

1.Kebal Sihir ( Pemakai tidak akan terkena sihir )
2.Penunduk sekalian makhluk halus.
3.Penawar sihir, santau, ilmu hitam dan sebarang gangguan makhluk halus.
4.Pengundang rezeki dan kasih sayang.
5.Peredam kemarahan orang ( orang tak jadi marah kepada si pemakai )
6.Pendinding yang ampuh.
7.Penawar dan peluntur kesaktian manusia yang mengamalkan ilmu hitam atau sihir ( Ilmu hitam akan tawar jika berhadapan dengan si pemakai Tanduk Kerbau Landau ini )
8.Segala kejahatan manusia, jin,iblis dan syaitan yang dikenakan kepada si pemakai Tanduk Kerbau Landau ini akan berbalik kepada yang melakukan kejahatan itu.
9.Penunduk kepada binatang buas.
10.Pelaris yang ampuh dan bagus untuk dipakai oleh orang berniaga.
11.Telah diisikan dengan Ilmu Doa Karomah Nabi Khidir a.s. untuk pelbagai manfaat dan kelebihan untuk kegunaan si pemakai.

Hanya dimaharkan kepada mereka yang benar-benar serius untuk memiliki 'barang istimewa' ini memandangkan barang ini merupakan salah satu 'hot item' di dalam blog kami. InsyaAllah. Sekian, terima kasih.


Testimoni dari salah seorang pengguna kami :
** Atas permintaan beliau kami rahsiakan nombor HP **
En.Rahman ( 017-573**** )

" Assalamualaikum Syeikh.Saya sangat2 bersyukur kepada Allah sebab dapat memiliki Tanduk Kerbau Landau ini. Baru-baru ini saya telah terselamat dari kemalangan yang boleh meragut nyawa saya.Saya bawa motorsikal ke tempat kerja dan saya hanya bawa dalam 40-50 km/j sahaja, pada masa tu hujan renyai2. Tiba di satu tempat ada satu suara berbisik kuat di sebelah telinga kanan saya menyuruh saya berhenti.Kerana terkejut saya terus brek dan beberapa saat selepas tu tiba-tiba ada sebuah kereta dari belakang saya terbabas dan menjunam ke tali air tepi jalan yang hanya beberapa meter dari tempat saya berhenti.Jika saya tidak berhenti memang saya kena langgar Syeikh.Tetapi macam Syeikh kata asbab pakai barang ini mungkin penjaganya yang beri pesanan agar saya selamat dari malapetaka.Saya juga sekarang menjadi semakin berani dan perniagaan saya nampak semakin bagus selepas memakai barang ini.Apa pun macam Syeikh pesan, semuanya dengan kuasa Allah, barang ni jadi asbab sahaja. Terima kasih sekali lagi.Semoga Syeikh baik-baik selalu."

BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN ATAS NAMA
“ AHMAD HAFIZUDDIN LUTFI BIN KADIR ”
~ PENGURUS KEWANGAN SYARIKAT~
( PILIH MANA-MANA SATU AKAUN YANG MEMUDAHKAN PROSES PEMBAYARAN ANDA )

NO
NAMA BANK
NOMBOR AKAUN
1.
MAYBANK
1630-1948-3075
2.
BSN
11105-29-00004105-4
3.
AMBANK
161-002-002698-0
4.
PUBLIC BANK
4-8714073-17
5.
TABUNG HAJI
630501048356540
6.
CIMB BANK
1305-0003830-20-8
7.
RHB BANK
1-13056-0008203-1
SELEPAS SELESAI URUSAN PEMBAYARAN, SILA HANTARKAN BUTIRAN TENTANG PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS MELALUI ( CEK/BANK-IN@DEPOSIT ) MELALUI 2 LANGKAH BERIKUT:
1) SMS KE NOMBOR: 017-5959321
2) SMS NAMA PENUH BIN AYAH DAN IBU, TARIKH LAHIR DAN ALAMAT RUMAH SERTA BARANG YANG DIPESAN.
SELEPAS ITU KAMI AKAN MEMAKLUMKAN KEPADA ANDA PROSES SETERUSNYA SEHINGGA BARANG SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA. INSYAALLAH.