Tawaran Tahun 2013

SILA BACA DAHULU PENERANGAN DI BAWAH SEBELUM MELAYARI BLOG INI:

Dengan rendah diri dan redha ilahi, pihak kami menawarkan solusi dan jalan ikhtiar kepada semua permasalahan anda di luar sana melalui barangan yang kami tawarkan di blog ini. Barangan dalam blog ini terdiri daripada barangan permohonan dari alam ghaib, barangan yang kami maharkan daripada guru-guru yang kami yakini mempunyai tahap spiritual yang tinggi dalam bidang masing-masing dan barangan yang kami perolehi secara misteri tanpa melakukan permohonan seperti barangan yang kami perolehi semasa proses rawatan kepada pesakit dan yang tiba-tiba ada di rumah pengasas blog ini. Ketahuilah bahawa setiap barangan ini tiada kuasa melainkan ‘hikmah’ yang Allah s.w.t letakkan semasa penciptaan barangan tersebut. Perlulah difahami bahawa kita wajib meletakkan 100 % pergantungan kita kepada Allah s.w.t. Barangan ini hanyalah ikhtiar dan usaha kita untuk mencapai sesuatu hajat. Sebagaimana yang kita ketahui, hak menentukan hajat kita tercapai adalah hak Allah. Maka di sini, secara jujurnya pihak kami menegaskan bahawa pihak kami tiada daya dan upaya untuk memberi jaminan yang kesemua barangan yang kami tawarkan akan ‘menjadi’ dengan anda kerana hak yang memberi jaminan hanyalah hak Allah s.w.t. Harap maklum dan selamat datang ke blog kami. Sekian, terima kasih.

Sempena tahun ke-10 penubuhan Pusaka Alam 2U yang dulunya dikenali sebagai Pusaka Alam melalui web www.pusakaalam.net,yang ditubuhkan pada pertengahan tahun 2008, kami ingin merakamkan penghargaan yang tertinggi kepada pemahar barangan dan juga peminat ilmu ghaib kami melalui tawaran harga mahar ISTIMEWA khas untuk anda semua.Kami mempunyai ribuan pelanggan yang berurusan dengan kami yang kami jaga 'privasi' pembeli tanpa pemberitahuan tentang pembelian di atas sebab-sebab tertentu.Kami berpengalaman selama 16 tahun dalam bidang spiritual dan mempunyai ramai penuntut dari negara Malaysia, Thailand, Singapura dan Brunei. Juga beberapa pelanggan dari negara Vietnam, Arab Saudi, Turkmenistan,Australia, Indonesia, Britain dan China.InsyaAllah barangan pesanan anda akan sampai paling awal sehari ke 3 hari selepas pembayaran ilmu dibuat dan selewat-lewatnya 14 HARI jika tiada kesilapan teknikal ( untuk barangan umum ).Jika barangan khas terutamanya pengisian KHADAM maka tertakluk kepada tempoh masa pengisian dan urusan guru. InsyaAllah.

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pelanggan kami yang melayari blog ini. Sukacita dimaklumkan bahawa berkuat kuasa pada 15 Mei 2012, Pihak Pusaka Alam 2U telah membuat penambahbaikan dan pertukaran nilai mahar bagi beberapa ilmu beserta barangan PERCUMA khas untuk pelanggan-pelanggan yang memaharkan ilmu dari kami. Sila layari blog kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini. Pihak kami juga ingin memaklumkan tentang penambahan kos pos mengikut kawasan anda, HANYA untuk mahar ilmu yang bernilai BAWAH RM100 sahaja. Berikut adalah maklumat penambahan kos tersebut :

1. Sabah dan Sarawak - Tambahan RM10 untuk kos pos
2. Singapura - Tambahan RM60 untuk kos pos
3. Brunei - Tambahan RM80 untuk kos pos

( Pihak kami HANYA menggunakan perkhidmatan POSLAJU SAHAJA
Sebarang pertanyaan sila hubungi TABIB TOK ADI 017-5959321 ( sms @ whatapps sahaja ). Sekian, terima kasih.

Tawaran Diskaun Untuk barangan terpilih akan dilanjutkan dari masa ke semasa
Untuk ahli baru, hanya sertai ahli blog kami dan anda turut mendapat tawaran hebat ini. Hanya klik " join " di item Followers yang terdapat di sebelah kanan blog kami dan anda terus akan menikmati tawaran terhebat kami ini.Sila maklumkan penyertaan anda kepada kami semasa ingin memaharkan barangan kami.

PERINGATAN :

1.Pihak Pusakaalam2u juga tidak akan melayan dan tidak berminat untuk menjadi tempat bertanya kepada individu yang memaharkan keilmuan mistik dari sumber yang tidak ada kaitan dengan pihak Pusakaalam2u sendiri.Pihak kami tidak berminat untuk menjadi tukang scan dan kaunter pertanyaan anda jika anda memaharkan barang itu dari pihak lain yang tiada kena mengena dengan pihak kami. ( INI BAGI MENGELAKKAN SEBARANG KEJADIAN YANG TIDAK DIINGINI BERLAKU )

2.Akhir sekali, kepada mana-mana individu yang tidak senang dengan blog kami yang menyebarkan 'khabar angin' yang kurang menyenangkan tentang blog ini. Kami mengucapkan ribuan terima kasih. Pihak kami mendoakan semoga anda berjaya di dalam bidang yang anda ceburi serta mendapat rahmat dari Allah s.w.t. di dunia dan di akhirat. Pihak kami tidak ada kelapangan masa untuk melayani perkara seperti ini.

Pihak kami juga menyediakan perkhidmatan ikat cincin yang kami yakini dapat memenuhi kepuasan dan mengikuti citarasa pelanggan kami. Kami mempunyai tukang cincin yang berpengalaman lebih 20 tahun dalam bidang pertukangan cincin dan antara yang terbaik di Pantai Timur. Sebagaimana yang kita sedia maklum, di Malaysia hasil pertukangan cincin dan logam yang terbaik adalah dari negeri Terengganu dan Kelantan. Bagi pelanggan yang menempah cincin maka kami memohon agar diberikan masa 1 ke 14 hari untuk disiapkan ikatan cincinnya itu. Jika terdapat kelewatan yang melebihi masa tersebut, maka pihak kami akan memberikan ‘ Hadiah misteri ’ beserta cincin yang ditempah tersebut atas kesilapan dan kelewatan pihak kami.

Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian : 017-5959321 ( TABIB TOK ADI ) .

Sekian, terima kasih.

Saturday, 30 January 2016

DUIT PELARIS KERBAU BAJAK ( RARE ITEM ) ~ SOLD ~SUDAH DIMAHARKAN.HARAP MAKLUM!!!
MAHARNYA : RM525.25 ( HANYA ADA SEKEPING SAHAJA!!! )
( Disertakan sekali dengan Mandian Aura Khas pemakaian duit ini )


Duit Pelaris Kerbau Bajak ini adalah hasil penarikan seorang guru dari Pulau Pinang. Duit Pelaris Kerbau Bajak ini mempunyai keistimewaan dan kelebihan dari segi penarikan rezeki dan keberuntungan.Fungsi utama Duit Pelaris Kerbau Bajak adalah untuk menarik rezeki dari pelbagai arah agar datang kepada kita dengan cara yang mudah dan senang.Ada pelbagai cara untuk mendapatkan rezeki iaitu pergi mencari rezeki atau menarik rezeki supaya datang kepada kita secara amnya.Mencari rezeki adalah seperti kita pergi lakukan sesuatu perkara agar kita memperolehi rezeki tersebut seperti melakukan bermacam - macam kerja atau aktiviti untuk mencari rezeki,tersebut.Tetapi yang biasa dan selalu terjadi ialah semakin dikejar rezeki itu maka semain sukar untuk kita mendapatkannya.

Cara yang lebih senang mendapatkan rezeki ialah dengan cara menjemput rezeki itu datang kepada kita.Cara ini lebih mudah dari cara mencari rezeki.Tapi cara ini memerlukan alat bantuan dari alam ghaib,kerana untuk menjemput kita memerlukan medium atau pas masuk.Dengan medium atau pas masuk ini barulah yang dijemput itu akan hadir.Maka disini wujudlah medium atau pas masuk rezeki seperti Duit Pelaris Kerbau Bajak ini.

Biasanya, kesan kekuatan dan keistimewaan Duit Pelaris Kerbau Bajak ini akan nampak serta merta.kalau kita bekerja sebagai pelabur maka pelaburan kita akan memperolehi keuntungan yang berlipat kali ganda. Kalau kita kerja makan gaji maka kita akan mudah naik pangkat dan naik gaji, Begitu juga kalau kita berniaga maka perniagaan kita akan maju serta mendapat untung yang banyak.Pendek kata insyaAllah rezeki akan datang bertali arus dari 7 petala langit 7 petala bumi dengan cara yang tak disangka- sangka tanpa henti-henti selagi digunakan pada jalan kebaikan.
Duit Pelaris Kerbau Bajak ini juga telah diaktifkan dengan pelbagai khasiat lain,di antaranya ialah,pemilik Duit Pelaris Kerbau Bajak ini :
1.Akan disukai orang,dan ramai ( orang akan suka berurusan atau berniaga dengan pemilik Duit Pelaris Kerbau Bajak ini.
2. Duit Pelaris Kerbau Bajak ini juga akan membuatkan orang akan kasih serta sayang dan terpesona sekali kepada keperibadian pemilik duit ini.
3. Duit Pelaris Kerbau Bajak ini juga akan mengaktifkan aura karisma diri pemilik duit ini dan membuatkan orang akan hormat,patuh pada kata-kata dan kehendak pemilik duit ini.
4. Kelebihan Duit Pelaris Kerbau Bajak ini akan melindungi pemilik duit ini dari angkara khianat manusia atau ilmu hitam seperti santau,tuju-tuju,teluh,santet dan pelbagai ilmu hitam pemusnah manusia yang lain.
5.Sebagai medium pertukaran rezeki dengan alam ghaib. Ada juga beberapa peminat barangan mistik yang pernah berjaya mendapatkan hasil yang lumayan dengan menggunakan Duit Pelaris Kerbau Bajak seperti ini dalam ritual pertukaran melibatkan alam ghaib.
6. Duit Pelaris Kerbau Bajak ini adalah sebagai medium pelaris, pengasih, pengundang rezeki dan kekayaan serta penarik tuah dan keberuntungan.
7.Disertakan dengan ilmu khas untuk menggunakan Duit Pelaris Kerbau Bajak ini supaya kekuatan dan keistimewaannya sentiasa terpelihara dan menjadi
8. Duit Pelaris Kerbau Bajak ini telah dirajahkan, dimasukkan kekuatan inti zikir dan ilmu kerezekian yang ampuh serta kekuatan alam semulajadi khas untuk memantapkan lagi kekuatan asal Duit Pelaris Kerbau Bajak ini.


HANYA ADA SEKEPING SAHAJA.SIAPA CEPAT DIA DAPAT!!!

BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN ATAS NAMA
“ AHMAD HAFIZUDDIN LUTFI BIN KADIR ”
~ PENGURUS KEWANGAN SYARIKAT~
( PILIH MANA-MANA SATU AKAUN YANG MEMUDAHKAN PROSES PEMBAYARAN ANDA )

NO
NAMA BANK
NOMBOR AKAUN
1.
MAYBANK
1630-1948-3075
2.
BSN
11105-29-00004105-4
3.
AMBANK
161-002-002698-0
4.
PUBLIC BANK
4-8714073-17
5.
TABUNG HAJI
630501048356540
6.
CIMB BANK
1305-0003830-20-8
7.
RHB BANK
1-13056-0008203-1
SELEPAS SELESAI URUSAN PEMBAYARAN, SILA HANTARKAN BUTIRAN TENTANG PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS MELALUI ( CEK/BANK-IN@DEPOSIT ) MELALUI 2 LANGKAH BERIKUT:
1) SMS KE NOMBOR: 017-5959321
2) SMS NAMA PENUH BIN AYAH DAN IBU, TARIKH LAHIR DAN ALAMAT RUMAH SERTA BARANG YANG DIPESAN
SELEPAS ITU KAMI AKAN MEMAKLUMKAN KEPADA ANDA PROSES SETERUSNYA SEHINGGA BARANG SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA. INSYAALLAH.