Tawaran Tahun 2013

SILA BACA DAHULU PENERANGAN DI BAWAH SEBELUM MELAYARI BLOG INI:

Dengan rendah diri dan redha ilahi, pihak kami menawarkan solusi dan jalan ikhtiar kepada semua permasalahan anda di luar sana melalui barangan yang kami tawarkan di blog ini. Barangan dalam blog ini terdiri daripada barangan permohonan dari alam ghaib, barangan yang kami maharkan daripada guru-guru yang kami yakini mempunyai tahap spiritual yang tinggi dalam bidang masing-masing dan barangan yang kami perolehi secara misteri tanpa melakukan permohonan seperti barangan yang kami perolehi semasa proses rawatan kepada pesakit dan yang tiba-tiba ada di rumah pengasas blog ini. Ketahuilah bahawa setiap barangan ini tiada kuasa melainkan ‘hikmah’ yang Allah s.w.t letakkan semasa penciptaan barangan tersebut. Perlulah difahami bahawa kita wajib meletakkan 100 % pergantungan kita kepada Allah s.w.t. Barangan ini hanyalah ikhtiar dan usaha kita untuk mencapai sesuatu hajat. Sebagaimana yang kita ketahui, hak menentukan hajat kita tercapai adalah hak Allah. Maka di sini, secara jujurnya pihak kami menegaskan bahawa pihak kami tiada daya dan upaya untuk memberi jaminan yang kesemua barangan yang kami tawarkan akan ‘menjadi’ dengan anda kerana hak yang memberi jaminan hanyalah hak Allah s.w.t. Harap maklum dan selamat datang ke blog kami. Sekian, terima kasih.

Sempena tahun ke-10 penubuhan Pusaka Alam 2U yang dulunya dikenali sebagai Pusaka Alam melalui web www.pusakaalam.net,yang ditubuhkan pada pertengahan tahun 2008, kami ingin merakamkan penghargaan yang tertinggi kepada pemahar barangan dan juga peminat ilmu ghaib kami melalui tawaran harga mahar ISTIMEWA khas untuk anda semua.Kami mempunyai ribuan pelanggan yang berurusan dengan kami yang kami jaga 'privasi' pembeli tanpa pemberitahuan tentang pembelian di atas sebab-sebab tertentu.Kami berpengalaman selama 16 tahun dalam bidang spiritual dan mempunyai ramai penuntut dari negara Malaysia, Thailand, Singapura dan Brunei. Juga beberapa pelanggan dari negara Vietnam, Arab Saudi, Turkmenistan,Australia, Indonesia, Britain dan China.InsyaAllah barangan pesanan anda akan sampai paling awal sehari ke 3 hari selepas pembayaran ilmu dibuat dan selewat-lewatnya 14 HARI jika tiada kesilapan teknikal ( untuk barangan umum ).Jika barangan khas terutamanya pengisian KHADAM maka tertakluk kepada tempoh masa pengisian dan urusan guru. InsyaAllah.

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pelanggan kami yang melayari blog ini. Sukacita dimaklumkan bahawa berkuat kuasa pada 15 Mei 2012, Pihak Pusaka Alam 2U telah membuat penambahbaikan dan pertukaran nilai mahar bagi beberapa ilmu beserta barangan PERCUMA khas untuk pelanggan-pelanggan yang memaharkan ilmu dari kami. Sila layari blog kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini. Pihak kami juga ingin memaklumkan tentang penambahan kos pos mengikut kawasan anda, HANYA untuk mahar ilmu yang bernilai BAWAH RM100 sahaja. Berikut adalah maklumat penambahan kos tersebut :

1. Sabah dan Sarawak - Tambahan RM10 untuk kos pos
2. Singapura - Tambahan RM60 untuk kos pos
3. Brunei - Tambahan RM80 untuk kos pos

( Pihak kami HANYA menggunakan perkhidmatan POSLAJU SAHAJA
Sebarang pertanyaan sila hubungi TABIB TOK ADI 017-5959321 ( sms @ whatapps sahaja ). Sekian, terima kasih.

Tawaran Diskaun Untuk barangan terpilih akan dilanjutkan dari masa ke semasa
Untuk ahli baru, hanya sertai ahli blog kami dan anda turut mendapat tawaran hebat ini. Hanya klik " join " di item Followers yang terdapat di sebelah kanan blog kami dan anda terus akan menikmati tawaran terhebat kami ini.Sila maklumkan penyertaan anda kepada kami semasa ingin memaharkan barangan kami.

PERINGATAN :

1.Pihak Pusakaalam2u juga tidak akan melayan dan tidak berminat untuk menjadi tempat bertanya kepada individu yang memaharkan keilmuan mistik dari sumber yang tidak ada kaitan dengan pihak Pusakaalam2u sendiri.Pihak kami tidak berminat untuk menjadi tukang scan dan kaunter pertanyaan anda jika anda memaharkan barang itu dari pihak lain yang tiada kena mengena dengan pihak kami. ( INI BAGI MENGELAKKAN SEBARANG KEJADIAN YANG TIDAK DIINGINI BERLAKU )

2.Akhir sekali, kepada mana-mana individu yang tidak senang dengan blog kami yang menyebarkan 'khabar angin' yang kurang menyenangkan tentang blog ini. Kami mengucapkan ribuan terima kasih. Pihak kami mendoakan semoga anda berjaya di dalam bidang yang anda ceburi serta mendapat rahmat dari Allah s.w.t. di dunia dan di akhirat. Pihak kami tidak ada kelapangan masa untuk melayani perkara seperti ini.

Pihak kami juga menyediakan perkhidmatan ikat cincin yang kami yakini dapat memenuhi kepuasan dan mengikuti citarasa pelanggan kami. Kami mempunyai tukang cincin yang berpengalaman lebih 20 tahun dalam bidang pertukangan cincin dan antara yang terbaik di Pantai Timur. Sebagaimana yang kita sedia maklum, di Malaysia hasil pertukangan cincin dan logam yang terbaik adalah dari negeri Terengganu dan Kelantan. Bagi pelanggan yang menempah cincin maka kami memohon agar diberikan masa 1 ke 14 hari untuk disiapkan ikatan cincinnya itu. Jika terdapat kelewatan yang melebihi masa tersebut, maka pihak kami akan memberikan ‘ Hadiah misteri ’ beserta cincin yang ditempah tersebut atas kesilapan dan kelewatan pihak kami.

Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian : 017-5959321 ( TABIB TOK ADI ) .

Sekian, terima kasih.

Sunday, 7 February 2016

BATU WALI PENGISIAN REZEKI AMPUH JENIS KEEMPAT ( SOLD )BATU INI SUDAH DIMAHARKAN. 
HARAP MAKLUM!!!Maharnya : RM77.25 ( Hanya ada sebiji seperti ini )

InsyaAllah pada kesempatan kali ini saya akan mendedahkan tentang khasiat dan kekuatan Batu Warisan Para Wali. Batu Warisan Para Wali merupakan salah satu barangan yang paling laris dalam blog Pusaka Alam2U.  Dengan penjelasan ini diharap tuan atau puan semua berpuas hati dengan perincian tentang kekuatan batu ini sebelum membuat keputusan untuk memilikinya. Batu Warisan Para Wali (sejenis akik @ agate). Inilah khasiatnya yang diisi dan diwakaf dengan amalan para wali dan mempunyai khadam yang menjaga batu ini. Barangsiapa yang mengamalkannya atau jika tidak boleh mengamalnya cukup hanya menyimpannya pada dirinya atau di simpan di rumahnya atau sentiasa ada bersamanya.Maka tiada boleh rapat jin dan syaitan padanya atau kedalam rumahnya. Juga terlepas dia daripada azab sensara dan sentiasalah dia dihormati orang dan rezeki pun melimpah kepadanya dan terlepaslah dia dari segala orang yang membuat fitnah dan luputlah dia dari sekalian bala dan jika ada si pemakai ada berhutang nescaya terlepaslah si pemakai daripada hutangnya dan semua musuhnya pun binasalah. Kelebihan padanya sesungguhnya amatlah banyak tetapi cukuplah sekadar itu sahaja yang boleh saya ceritakan.

Adapun saya mengharapkan bahawa tuan  atau puan semua telah faham tentang hakikat pemakaian batu cincin dan permata, jika masih belum tahu tentang perkara ini, sebaik-baiknya tuan atau puan dapat membuka laman web saya, dan baca serta fahami perkara ini yang saya jelaskan di halaman utama bahagian atas sekali. Saya akan menerangkan  tentang hakikat penggunaan dan  pemakaian batu dan permata supaya tuan atau puan tidak melangkaui batas-batas tuntutan agama dalam urusan ini dan dalam apa pun perkara seharian yang di jalankan. Semoga kita semua sentiasa mendapat  rahmatNya. InsyaAllah.

Berikut adalah khasiat dan kekuatan Batu Warisan Para Wali:

- Sebagai medium atau perantaraan  pagar diri daripada pekerjaan jahat orang yang ingin berbuat  sedemikian kepada kita  samada secara zahir atau ghaib.
- Pagar diri, keluarga dan rumah daripada dimasuki syaitan.
- Memancarkan aura kewibawaan dimana orang akan suka dan mendengar percakapan mahupun arahan kita.
- Membuka pintu kekayaan di mana rezeki akan datang melimpah ruah asal ada usaha.
- Menjadi penawar pada penyakit zahir dan batin
- Berupaya menghadirkan kekuatan dan  keyakinan yang tinggi sesuai dengan keadaan diri masing-masing.
- Musuh akan jadi gerun dan takut menghadapi kita.
- Pelaris bagi orang berniaga.
- Membuka pintu untuk mendapat ilmu laduni.
- Kehadiran kebal dan anti cukur pada suatu keadaan yang terdesak.
- kita tidak akan binasa selagi berpegang atas keyakinan pada Allah.

 dan banyak lagi yang saya tidak dapat tuliskan disini. Melainkan hanya individu yang pernah memakai Batu Warisan Para Wali sahaja tahu dan merasakan manfaat dari batu ini.

Berikut adalah pengakuan ikhlas seorang hamba Allah yang telah memakai Batu Warisan Para Wali : " Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum. Alhamdulillah saya telah diizinkan dan ditakdirkan oleh Allah S.W.T untuk memiliki Batu Warisan Para Wali ini daripada Tuan Syeikh Mohammad Solihen. Setelah hampir 2 minggu saya memilikinya saya memperolehi rezeki daripada sumber yang saya tidak jangka dan sangka. Walaupun ianya tidak banyak namun saya bersyukur kepada Allah yang melimpahkan rezekinya kepada saya dan dapat digunakan untuk keluarga. Saya juga bersyukur kerana ada pihak yang telah berusaha dan bermurahhati untuk membantu membayar hutang saya. Saya juga kini agak lebih tenang berbanding sebelum ini. Saya pun tidak tahu apa rahsia Allah yang telah menggerakkan saya untuk memilikinya. Hanya Allah yang Maha Mengetahuinya. Saya ingin tegaskan bukan batu ini yang menjadikan perkara ini terjadi tetapi sebagai lantaran dan asbab dengan kekuasaan Allah, Yang Maha Berkuasa Atas Segala Sesuatu dan KehendakNYA jua. Kita sebagai manusia biasa hanya mampu bermohon dan berharap. Saya tidak dibayar untuk menulis apa yang telah saya lalui ini tapi niat ikhlas untuk turut berkongsi maklumat. Mungkin sahabat yang lain mempunyai cerita dan keistimewaan yang berbeza yang diberikan oleh Allah dan ada di antara kita yang belum berjaya. Bersabar, istiqamah dan bertawakkallah kepada Allah, Insya-Allah kita akan berjaya mendapat apa yang kita hajatkan selagi ianya tidak menyimpang dari jalan Allah. Saya telah berkongsi sedikit rezeki tadi dengan rakan-rakan yang lain walaupun bukan berbentuk wang tunai. Mudah-mudahan Allah memberkatinya. Saya beritahu bukan untuk bermegah sekadar mengingatkan diri saya sendiri agar tidak lupa. Saya sedar kerana pada rezeki kita ada bahagian untuk yang lain. Terima kasih. Wassalam."

InsyaAllah batu ini sangat terhad. Siapa cepat dia dapat.

BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN ATAS NAMA “ AHMAD HAFIZUDDIN LUTFI BIN KADIR ”
~ PENGURUS KEWANGAN SYARIKAT~
( PILIH MANA-MANA SATU AKAUN YANG MEMUDAHKAN PROSES PEMBAYARAN ANDA )

NO
NAMA BANK
NOMBOR AKAUN
1.
MAYBANK
1630-1948-3075
2.
BSN
11105-29-00004105-4
3.
AMBANK
161-002-002698-0
4.
PUBLIC BANK
4-8714073-17
5.
TABUNG HAJI
630501048356540
6.
CIMB BANK
1305-0003830-20-8
7.
RHB BANK
1-13056-0008203-1
SELEPAS SELESAI URUSAN PEMBAYARAN, SILA HANTARKAN BUTIRAN TENTANG PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS MELALUI ( CEK/BANK-IN@DEPOSIT ) MELALUI 2 LANGKAH BERIKUT:
1) SMS KE NOMBOR: 017-5959321
2) SMS NAMA PENUH BIN AYAH DAN IBU, TARIKH LAHIR DAN ALAMAT RUMAH SERTA BARANG YANG DIPESAN. SELEPAS ITU KAMI AKAN MEMAKLUMKAN KEPADA ANDA PROSES SETERUSNYA SEHINGGA BARANG SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA. INSYAALLAH.