Tawaran Tahun 2013

SILA BACA DAHULU PENERANGAN DI BAWAH SEBELUM MELAYARI BLOG INI:

Dengan rendah diri dan redha ilahi, pihak kami menawarkan solusi dan jalan ikhtiar kepada semua permasalahan anda di luar sana melalui barangan yang kami tawarkan di blog ini. Barangan dalam blog ini terdiri daripada barangan permohonan dari alam ghaib, barangan yang kami maharkan daripada guru-guru yang kami yakini mempunyai tahap spiritual yang tinggi dalam bidang masing-masing dan barangan yang kami perolehi secara misteri tanpa melakukan permohonan seperti barangan yang kami perolehi semasa proses rawatan kepada pesakit dan yang tiba-tiba ada di rumah pengasas blog ini. Ketahuilah bahawa setiap barangan ini tiada kuasa melainkan ‘hikmah’ yang Allah s.w.t letakkan semasa penciptaan barangan tersebut. Perlulah difahami bahawa kita wajib meletakkan 100 % pergantungan kita kepada Allah s.w.t. Barangan ini hanyalah ikhtiar dan usaha kita untuk mencapai sesuatu hajat. Sebagaimana yang kita ketahui, hak menentukan hajat kita tercapai adalah hak Allah. Maka di sini, secara jujurnya pihak kami menegaskan bahawa pihak kami tiada daya dan upaya untuk memberi jaminan yang kesemua barangan yang kami tawarkan akan ‘menjadi’ dengan anda kerana hak yang memberi jaminan hanyalah hak Allah s.w.t. Harap maklum dan selamat datang ke blog kami. Sekian, terima kasih.

Sempena tahun ke-10 penubuhan Pusaka Alam 2U yang dulunya dikenali sebagai Pusaka Alam melalui web www.pusakaalam.net,yang ditubuhkan pada pertengahan tahun 2008, kami ingin merakamkan penghargaan yang tertinggi kepada pemahar barangan dan juga peminat ilmu ghaib kami melalui tawaran harga mahar ISTIMEWA khas untuk anda semua.Kami mempunyai ribuan pelanggan yang berurusan dengan kami yang kami jaga 'privasi' pembeli tanpa pemberitahuan tentang pembelian di atas sebab-sebab tertentu.Kami berpengalaman selama 16 tahun dalam bidang spiritual dan mempunyai ramai penuntut dari negara Malaysia, Thailand, Singapura dan Brunei. Juga beberapa pelanggan dari negara Vietnam, Arab Saudi, Turkmenistan,Australia, Indonesia, Britain dan China.InsyaAllah barangan pesanan anda akan sampai paling awal sehari ke 3 hari selepas pembayaran ilmu dibuat dan selewat-lewatnya 14 HARI jika tiada kesilapan teknikal ( untuk barangan umum ).Jika barangan khas terutamanya pengisian KHADAM maka tertakluk kepada tempoh masa pengisian dan urusan guru. InsyaAllah.

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pelanggan kami yang melayari blog ini. Sukacita dimaklumkan bahawa berkuat kuasa pada 15 Mei 2012, Pihak Pusaka Alam 2U telah membuat penambahbaikan dan pertukaran nilai mahar bagi beberapa ilmu beserta barangan PERCUMA khas untuk pelanggan-pelanggan yang memaharkan ilmu dari kami. Sila layari blog kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini. Pihak kami juga ingin memaklumkan tentang penambahan kos pos mengikut kawasan anda, HANYA untuk mahar ilmu yang bernilai BAWAH RM100 sahaja. Berikut adalah maklumat penambahan kos tersebut :

1. Sabah dan Sarawak - Tambahan RM10 untuk kos pos
2. Singapura - Tambahan RM60 untuk kos pos
3. Brunei - Tambahan RM80 untuk kos pos

( Pihak kami HANYA menggunakan perkhidmatan POSLAJU SAHAJA
Sebarang pertanyaan sila hubungi TABIB TOK ADI 017-5959321 ( sms @ whatapps sahaja ). Sekian, terima kasih.

Tawaran Diskaun Untuk barangan terpilih akan dilanjutkan dari masa ke semasa
Untuk ahli baru, hanya sertai ahli blog kami dan anda turut mendapat tawaran hebat ini. Hanya klik " join " di item Followers yang terdapat di sebelah kanan blog kami dan anda terus akan menikmati tawaran terhebat kami ini.Sila maklumkan penyertaan anda kepada kami semasa ingin memaharkan barangan kami.

PERINGATAN :

1.Pihak Pusakaalam2u juga tidak akan melayan dan tidak berminat untuk menjadi tempat bertanya kepada individu yang memaharkan keilmuan mistik dari sumber yang tidak ada kaitan dengan pihak Pusakaalam2u sendiri.Pihak kami tidak berminat untuk menjadi tukang scan dan kaunter pertanyaan anda jika anda memaharkan barang itu dari pihak lain yang tiada kena mengena dengan pihak kami. ( INI BAGI MENGELAKKAN SEBARANG KEJADIAN YANG TIDAK DIINGINI BERLAKU )

2.Akhir sekali, kepada mana-mana individu yang tidak senang dengan blog kami yang menyebarkan 'khabar angin' yang kurang menyenangkan tentang blog ini. Kami mengucapkan ribuan terima kasih. Pihak kami mendoakan semoga anda berjaya di dalam bidang yang anda ceburi serta mendapat rahmat dari Allah s.w.t. di dunia dan di akhirat. Pihak kami tidak ada kelapangan masa untuk melayani perkara seperti ini.

Pihak kami juga menyediakan perkhidmatan ikat cincin yang kami yakini dapat memenuhi kepuasan dan mengikuti citarasa pelanggan kami. Kami mempunyai tukang cincin yang berpengalaman lebih 20 tahun dalam bidang pertukangan cincin dan antara yang terbaik di Pantai Timur. Sebagaimana yang kita sedia maklum, di Malaysia hasil pertukangan cincin dan logam yang terbaik adalah dari negeri Terengganu dan Kelantan. Bagi pelanggan yang menempah cincin maka kami memohon agar diberikan masa 1 ke 14 hari untuk disiapkan ikatan cincinnya itu. Jika terdapat kelewatan yang melebihi masa tersebut, maka pihak kami akan memberikan ‘ Hadiah misteri ’ beserta cincin yang ditempah tersebut atas kesilapan dan kelewatan pihak kami.

Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian : 017-5959321 ( TABIB TOK ADI ) .

Sekian, terima kasih.

Saturday, 1 October 2016

MINYAK MISIK PUTIH AURA MALAIKAT
MAHARNYA : RM20 ( SEBOTOL )

Minyak wangi merupakan jenis minyak yang digunakan untuk membuat tubuh tercium wangi. Wangi-wangian juga memiliki tempat yang khusus di hati penggunanya. Salah satunya adalah minyak wangi iaitu misik ini. Minyak misik adalah wangi-wangian yang disukai oleh Nabi Muhammad s.a.w.. Hadis riwayat muslim juga menyebutkan : “ Sebaik-baik wangian ialah minyak misik atau kasturi.” Minyak Misik ini telah dibuat pengisian zikrullah ayat-ayat suci Al-Quran dan juga dimasukkan kekuatan Asma’ Karomah 1000 Malaikat selama 21 hari.

Wangi minyak misik tergolong dalam wangian menyengat. Keharumnya juga tahan lama. Misik ada yang hitam dan ada yang putih. Namun minyak misik putih memiliki manfaat lebih jika dibanding dengan misik hitam serta minyak wangi yang lain.
Di dunia ada beberapa jenis haiwan yang menghasilkan minyak misik. Namun, haiwan yang paling umum dan popular iaitu misik kijang jantan yang hidup di pergunungan Himalaya, India.

Misik sering digunakan sebagai minyak wangi. Selain itu, ada juga yang mengatakan bahawa aroma misik memiliki daya tarik untuk memikat lawan jenis ( pengasihan ). Ada pula yang menggunakannya untuk membuka aura, menjaga kestabilan energi, lebih-lebih lagi iaitu untuk memancarkan kewibawaan. Selain itu, dengan izin Allah Minyak Misik ini bermanfaat untuk :

1.Pelaris dagang ( pelaris perniagaan )
2.Mampu hilangkan sesak nafas dan hilangkan letih
3.Mampu menghilangkan perasaan gelisah
4.Pendinding ampuh dari sebarang gangguan tenaga negatif seperti sihir, santau, ilmu hitam, tuju-tuju, tenung, teluh dan sebagainya
5.Dapat membantu menyedarkan orang yang pengsan
6.Dapat menenangkan jiwa.
7.Pemancar kewibawaan si pemakai
8.Pengasihan untuk lawan jenis ( boleh dipakai oleh lelaki dan wanita )
9.Ikhtiar mempercepatkan jodoh
10.Mampu meningkatkan kecerdasan otak
11.Kebal sihir ( InsyaAllah si pemakai Minyak ini akan terhindar dari sebarang ilmu sihir )
12.Mampu memperkuatkan organ luar serta organ dalam tubuh
13.Rasulullah juga sering menggunakan minyak wangi (misik) di kehidupan sehari-hari, maka jika kita memakai minyak ini dengan niat mengikut Sunnah Nabi maka akan memperolehi pahala. InsyaAllah


Minyak Misik Putih Aura Malaikat ini terhad dan hanya ada 50 botol sahaja buat masa sekarang.Siapa cepat dia dapat. Jika anda berminat untuk memaharkannya maka sila ikuti arahan cara pembelian di bawah.Harap maklum dan terima kasih.

BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN ATAS NAMA
“ AHMAD HAFIZUDDIN LUTFI BIN KADIR ”
~ PENGURUS KEWANGAN SYARIKAT~


( PILIH MANA-MANA SATU AKAUN YANG MEMUDAHKAN PROSES PEMBAYARAN ANDA )

NAMA BANK & NOMBOR AKAUN
1.MAYBANK : 1630-1948-3075
2.BSN : 11105-29-00004105-4
3.AMBANK : 161-002-002698-0
4.PUBLIC BANK : 4-8714073-17
5.TABUNG HAJI : 630501048356540
6.CIMB BANK : 1305-0003830-20-8
7.RHB BANK : 1-13056-0008203-1

SELEPAS SELESAI URUSAN PEMBAYARAN, SILA HANTARKAN BUTIRAN TENTANG PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS MELALUI ( CEK/BANK-IN@DEPOSIT ) MELALUI 2 LANGKAH BERIKUT:

1) SMS KE NOMBOR: 017-5959321
2) SMS NAMA PENUH BIN AYAH DAN IBU, TARIKH LAHIR DAN ALAMAT RUMAH SERTA BARANG YANG DIPESAN.

SELEPAS ITU KAMI AKAN MEMAKLUMKAN KEPADA ANDA PROSES SETERUSNYA SEHINGGA BARANG SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA. INSYAALLAH.