Tawaran Tahun 2013

SILA BACA DAHULU PENERANGAN DI BAWAH SEBELUM MELAYARI BLOG INI:

Dengan rendah diri dan redha ilahi, pihak kami menawarkan solusi dan jalan ikhtiar kepada semua permasalahan anda di luar sana melalui barangan yang kami tawarkan di blog ini. Barangan dalam blog ini terdiri daripada barangan permohonan dari alam ghaib, barangan yang kami maharkan daripada guru-guru yang kami yakini mempunyai tahap spiritual yang tinggi dalam bidang masing-masing dan barangan yang kami perolehi secara misteri tanpa melakukan permohonan seperti barangan yang kami perolehi semasa proses rawatan kepada pesakit dan yang tiba-tiba ada di rumah pengasas blog ini. Ketahuilah bahawa setiap barangan ini tiada kuasa melainkan ‘hikmah’ yang Allah s.w.t letakkan semasa penciptaan barangan tersebut. Perlulah difahami bahawa kita wajib meletakkan 100 % pergantungan kita kepada Allah s.w.t. Barangan ini hanyalah ikhtiar dan usaha kita untuk mencapai sesuatu hajat. Sebagaimana yang kita ketahui, hak menentukan hajat kita tercapai adalah hak Allah. Maka di sini, secara jujurnya pihak kami menegaskan bahawa pihak kami tiada daya dan upaya untuk memberi jaminan yang kesemua barangan yang kami tawarkan akan ‘menjadi’ dengan anda kerana hak yang memberi jaminan hanyalah hak Allah s.w.t. Harap maklum dan selamat datang ke blog kami. Sekian, terima kasih.

Sempena tahun ke-10 penubuhan Pusaka Alam 2U yang dulunya dikenali sebagai Pusaka Alam melalui web www.pusakaalam.net,yang ditubuhkan pada pertengahan tahun 2008, kami ingin merakamkan penghargaan yang tertinggi kepada pemahar barangan dan juga peminat ilmu ghaib kami melalui tawaran harga mahar ISTIMEWA khas untuk anda semua.Kami mempunyai ribuan pelanggan yang berurusan dengan kami yang kami jaga 'privasi' pembeli tanpa pemberitahuan tentang pembelian di atas sebab-sebab tertentu.Kami berpengalaman selama 16 tahun dalam bidang spiritual dan mempunyai ramai penuntut dari negara Malaysia, Thailand, Singapura dan Brunei. Juga beberapa pelanggan dari negara Vietnam, Arab Saudi, Turkmenistan,Australia, Indonesia, Britain dan China.InsyaAllah barangan pesanan anda akan sampai paling awal sehari ke 3 hari selepas pembayaran ilmu dibuat dan selewat-lewatnya 14 HARI jika tiada kesilapan teknikal ( untuk barangan umum ).Jika barangan khas terutamanya pengisian KHADAM maka tertakluk kepada tempoh masa pengisian dan urusan guru. InsyaAllah.

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pelanggan kami yang melayari blog ini. Sukacita dimaklumkan bahawa berkuat kuasa pada 15 Mei 2012, Pihak Pusaka Alam 2U telah membuat penambahbaikan dan pertukaran nilai mahar bagi beberapa ilmu beserta barangan PERCUMA khas untuk pelanggan-pelanggan yang memaharkan ilmu dari kami. Sila layari blog kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini. Pihak kami juga ingin memaklumkan tentang penambahan kos pos mengikut kawasan anda, HANYA untuk mahar ilmu yang bernilai BAWAH RM100 sahaja. Berikut adalah maklumat penambahan kos tersebut :

1. Sabah dan Sarawak - Tambahan RM10 untuk kos pos
2. Singapura - Tambahan RM60 untuk kos pos
3. Brunei - Tambahan RM80 untuk kos pos

( Pihak kami HANYA menggunakan perkhidmatan POSLAJU SAHAJA
Sebarang pertanyaan sila hubungi TABIB TOK ADI 017-5959321 ( sms @ whatapps sahaja ). Sekian, terima kasih.

Tawaran Diskaun Untuk barangan terpilih akan dilanjutkan dari masa ke semasa
Untuk ahli baru, hanya sertai ahli blog kami dan anda turut mendapat tawaran hebat ini. Hanya klik " join " di item Followers yang terdapat di sebelah kanan blog kami dan anda terus akan menikmati tawaran terhebat kami ini.Sila maklumkan penyertaan anda kepada kami semasa ingin memaharkan barangan kami.

PERINGATAN :

1.Pihak Pusakaalam2u juga tidak akan melayan dan tidak berminat untuk menjadi tempat bertanya kepada individu yang memaharkan keilmuan mistik dari sumber yang tidak ada kaitan dengan pihak Pusakaalam2u sendiri.Pihak kami tidak berminat untuk menjadi tukang scan dan kaunter pertanyaan anda jika anda memaharkan barang itu dari pihak lain yang tiada kena mengena dengan pihak kami. ( INI BAGI MENGELAKKAN SEBARANG KEJADIAN YANG TIDAK DIINGINI BERLAKU )

2.Akhir sekali, kepada mana-mana individu yang tidak senang dengan blog kami yang menyebarkan 'khabar angin' yang kurang menyenangkan tentang blog ini. Kami mengucapkan ribuan terima kasih. Pihak kami mendoakan semoga anda berjaya di dalam bidang yang anda ceburi serta mendapat rahmat dari Allah s.w.t. di dunia dan di akhirat. Pihak kami tidak ada kelapangan masa untuk melayani perkara seperti ini.

Pihak kami juga menyediakan perkhidmatan ikat cincin yang kami yakini dapat memenuhi kepuasan dan mengikuti citarasa pelanggan kami. Kami mempunyai tukang cincin yang berpengalaman lebih 20 tahun dalam bidang pertukangan cincin dan antara yang terbaik di Pantai Timur. Sebagaimana yang kita sedia maklum, di Malaysia hasil pertukangan cincin dan logam yang terbaik adalah dari negeri Terengganu dan Kelantan. Bagi pelanggan yang menempah cincin maka kami memohon agar diberikan masa 1 ke 14 hari untuk disiapkan ikatan cincinnya itu. Jika terdapat kelewatan yang melebihi masa tersebut, maka pihak kami akan memberikan ‘ Hadiah misteri ’ beserta cincin yang ditempah tersebut atas kesilapan dan kelewatan pihak kami.

Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian : 017-5959321 ( TABIB TOK ADI ) .

Sekian, terima kasih.

Saturday, 25 March 2017

MINYAK RAWATAN ASMA' KAROMAH GHOIBUL NABI KHIDIR A.S.
( TERDAPAT CAMPURAN 66 BARANGAN YANG MENJADI SUMPAHAN KEPADA MAKHLUK GHAIB YANG BERSIFAT NEGATIF DAN MEMUDARATKAN )

MAHARNYA : RM70 ( MAHAR TAWARAN SEKARANG )
MAHAR BIASA : RM130


( Satu Set Mandian terdiri dari 6 botol untuk mandian terapi dan sebotol untuk pendinding rumah atau premis perniagaan serta mana-mana kawasan yang hendak dibuat pendinding )

Minyak Asma' Karomah Ghoibul Nabi Khidir a.s. terdiri daripada pati haruman limau dan pati debunga serta ramuan khas yang dimohon dari alam ghaib beserta pengisian ayat-ayat suci Al-Quran, Solat Hajat dan energi semulajadi bumi. Serta mempunyai 66 barang semulajadi yang menjadi sumpahan dan pendinding kepada energi negatif serta makhluk halus yang jahat. Daripada campuran bahan-bahan berikut maka terhasillah suatu energi yang dapat memberikan kesegaran, kekuatan dan kecantikan luaran tubuh badan dan wangiannya sangat bermanfaat bagi proses terapi dalaman merangkumi pembersihan, pemulihan dan pendinding pada elemen roh, jasad dan semangat manusia itu sendiri. InsyaAllah.

InsyaAllah ( DENGAN IZIN ALLAH ) berkhasiat untuk :

Khasiat dari sudut masalah spiritual / kerohanian :

1.Berupaya membuang dan menjadi pemutus ikatan saka
2.Penghancur kepada semua jenis ilmu sihir, ilmu hitam, santau, sihir Wicca ( Orang Asli Pagan ), Sihir Freemason dan Illuminati, Voodoo dan sebagainya
3.Pembuka aura asal jasad dan cahaya pendiri manusia
4.Pemusnah kekuatan susuk dan mampu menghaibkan susuk dalam tubuh manusia ( Sudah terbukti )
5.Penjauh energi negatif ( Pemilik minyak ini akan dimusuhi oleh pengamal ilmu sihir dan ilmu hitam )
6.Penghancur masalah Sengkolo yakni masalah sakat badan dengan izin Allah
7.Pembuka aura sejati diri. InsyaAllah dapat membuka bintang terang kehidupan
8.Menjauhkan dan menghindari masalah malang, bala, sumpahan dan penolak energi negatif


Khasiat dari sudut permasalahan rumahtangga :
1.Pemanis diri dan wajah
2.Menaikkan seri wajah
3.Memberikan kesegaran kepada diri merangkumi roh, jasad dan semangat
4.Ikhtiar supaya sentiasa dikasihi suami atau isteri
5.Melembutkan hati suami atau isteri
6.Mengembalikan dan menguatkan semangat
7.Menghilangkan keletihan harian
8.Mengembalikan kepercayaan diri
9.Menghadirkan ketenangan diri
10.Supaya selalu diingati suami atau isteri
11.Menghilangkan rasa jemu dan bosan dengan suami atau isteri
12.Ikhtiar untuk mengeratkan hubungan kasih sayang
13.Medium mengekalkan kasih sayang supaya berpanjangan


Khasiat dari sudut permasalahan jodoh:
1.Menaikkan seri wajah dan pemanis diri
2.Daya tarik perhatian lawan jenis yang kuat
3.Nampak menawan pada pandangan orang lain
4.Mudah didampingi dan bergaul
5.Menambah dan menguatkan kepercayaan diri
6.Selalu dikasihi orang lain
7.Selalu diingati orang lain


Khasiat dari sudut permasalahan anak-anak :
1.Sebagai medium penerang hati
2.Menguatkan daya ingatan dalam pembelajaran
3.Penenang diri dalam menghadapi peperiksaan
4.Mudah mendengar kata dan taat kepada ibu bapa
5.Mengembalikan semangat untuk belajar
6.Mempercepatkan pemahaman dalam pelajaran
7.Menambahkan kecergasan
8.Menghilangkan tabiat buruk dan kelakuan tidak baik


Khasiat dari sudut permasalahan perniagaan :
1.Pelaris perniagaan
2.Ikhtiar memurahkan rezeki
3.Dihormati orang dan pelanggan
4.Medium membawa tuah dan membuka bintang terang kehidupan
5.Pembuka jalan kepada perniagaan
6.Melancarkan urusan perniagaan
7.Selalu bersemangat dan tidak mudah putus asa


Khasiat dari sudut pengandaman
1.Menaikkan seri wajah pengantin
2.Menimbulkan cahaya pada wajah
3.Kelihatan segar selalu
4.Pendinding dan pemagar semasa perarakan pengantin
5.Menambahkan keyakinan diri pengantin
6.Menghilangkan rasa gemuruh dan berdebar
7.Menjauhkan segala kejadian tidak diingini berlaku semasa majlis berjalan


Sila hubungi Tuan Syeikh untuk keterangan lanjut. Harap maklum.
Antara testimoni pengguna :

En.Z dari Sungai Petani 016-473****
" Hari pertama saya mandi, saya ada rasa macam garam atau kristal sebesar garam halus keluar di dahi saya. Tubuh saya rasa ringan, saya rasa lebih tenang dan masalah saya akhirnya sembuh. Terima kasih Syeikh.Saya gembira dengan keadaan saya sekarang."


Puan H dari Selangor 011-231*****
" Hari pertama mandi saya rasa letih sangat sampai tertidur. Sampai hari ketiga baru saya rasa lapang dan segar. Masuk hari kelima badan saya habis gatal2, badan jadi panas, muka macam naik ruam dan gatalnya macam kena ulat bulu. Tapi dalam 2 ke 3 jam sahaja. Saya rasa lepas saya mandi memang ada perubahan. Alhamdulillah syukur."


En.Azman dari Damansara 012-245****
" Saya biasa ditindih pada masa saya tidur. Dah banyak tempat saya pergi berubat namun belum sembuh-sembuh juga.Saya hanya order minyak ini melalui pos.Saja la nak cuba. Mandi hari pertama tu saya perasan nampak macam ada asap halus keluar kat rambut saya kebetulan saya mandi mengadap cermin dalam bilik air. Lepas tu malam tu saya tidur mimpi pelik-pelik dan menakutkan. Masuk hari ketiga saya rasa lenguh sangat dan badan panas macam nak demam. Akhirnya selepas dah habis kesemua mandian tu. Alhamdulillah sampai sekarang saya dah lena tidur.Tiada sebarang gangguan. Dapat la rasa tidur nyenyak. Terima kasih Syeikh. Semoga dirahmati Allah."


Ini hanyalah beberapa testimoni yang dihantar melalui mesej Hp dan whatapps. Identiti pesakit tidak didedahkan atas permintaan mereka. Sudah berpuluh dan mungkin mencapai angka ratus orang yang menggunakan minyak ini dan mendapat manfaatnya. Anda bila lagi???

BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN ATAS NAMA
“ AHMAD HAFIZUDDIN LUTFI BIN KADIR ”
~ PENGURUS KEWANGAN SYARIKAT~

( PILIH MANA-MANA SATU AKAUN YANG MEMUDAHKAN PROSES PEMBAYARAN ANDA )
NO NAMA BANK NOMBOR AKAUN
 

1. MAYBANK : 1630-1948-3075
2. BSN : 11105-29-00004105-4
3. AMBANK : 161-002-002698-0
4. PUBLIC BANK : 4-8714073-17
5. TABUNG HAJI : 630501048356540
6. CIMB BANK : 7610-968-615
7. RHB BANK : 1-13056-0008203-1


SELEPAS SELESAI URUSAN PEMBAYARAN, SILA HANTARKAN BUTIRAN TENTANG PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS MELALUI ( CEK/BANK-IN@DEPOSIT ) MELALUI 2 LANGKAH BERIKUT:

1) SMS KE NOMBOR: 017-5959321
2) SMS NAMA PENUH BIN AYAH DAN IBU, TARIKH LAHIR DAN ALAMAT RUMAH SERTA BARANG YANG DIPESAN.

SELEPAS ITU KAMI AKAN MEMAKLUMKAN KEPADA ANDA PROSES SETERUSNYA SEHINGGA BARANG SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA. INSYAALLAH.