Tawaran Tahun 2013

SILA BACA DAHULU PENERANGAN DI BAWAH SEBELUM MELAYARI BLOG INI:

Dengan rendah diri dan redha ilahi, pihak kami menawarkan solusi dan jalan ikhtiar kepada semua permasalahan anda di luar sana melalui barangan yang kami tawarkan di blog ini. Barangan dalam blog ini terdiri daripada barangan permohonan dari alam ghaib, barangan yang kami maharkan daripada guru-guru yang kami yakini mempunyai tahap spiritual yang tinggi dalam bidang masing-masing dan barangan yang kami perolehi secara misteri tanpa melakukan permohonan seperti barangan yang kami perolehi semasa proses rawatan kepada pesakit dan yang tiba-tiba ada di rumah pengasas blog ini. Ketahuilah bahawa setiap barangan ini tiada kuasa melainkan ‘hikmah’ yang Allah s.w.t letakkan semasa penciptaan barangan tersebut. Perlulah difahami bahawa kita wajib meletakkan 100 % pergantungan kita kepada Allah s.w.t. Barangan ini hanyalah ikhtiar dan usaha kita untuk mencapai sesuatu hajat. Sebagaimana yang kita ketahui, hak menentukan hajat kita tercapai adalah hak Allah. Maka di sini, secara jujurnya pihak kami menegaskan bahawa pihak kami tiada daya dan upaya untuk memberi jaminan yang kesemua barangan yang kami tawarkan akan ‘menjadi’ dengan anda kerana hak yang memberi jaminan hanyalah hak Allah s.w.t. Harap maklum dan selamat datang ke blog kami. Sekian, terima kasih.

Sempena tahun ke-10 penubuhan Pusaka Alam 2U yang dulunya dikenali sebagai Pusaka Alam melalui web www.pusakaalam.net,yang ditubuhkan pada pertengahan tahun 2008, kami ingin merakamkan penghargaan yang tertinggi kepada pemahar barangan dan juga peminat ilmu ghaib kami melalui tawaran harga mahar ISTIMEWA khas untuk anda semua.Kami mempunyai ribuan pelanggan yang berurusan dengan kami yang kami jaga 'privasi' pembeli tanpa pemberitahuan tentang pembelian di atas sebab-sebab tertentu.Kami berpengalaman selama 16 tahun dalam bidang spiritual dan mempunyai ramai penuntut dari negara Malaysia, Thailand, Singapura dan Brunei. Juga beberapa pelanggan dari negara Vietnam, Arab Saudi, Turkmenistan,Australia, Indonesia, Britain dan China.InsyaAllah barangan pesanan anda akan sampai paling awal sehari ke 3 hari selepas pembayaran ilmu dibuat dan selewat-lewatnya 14 HARI jika tiada kesilapan teknikal ( untuk barangan umum ).Jika barangan khas terutamanya pengisian KHADAM maka tertakluk kepada tempoh masa pengisian dan urusan guru. InsyaAllah.

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pelanggan kami yang melayari blog ini. Sukacita dimaklumkan bahawa berkuat kuasa pada 15 Mei 2012, Pihak Pusaka Alam 2U telah membuat penambahbaikan dan pertukaran nilai mahar bagi beberapa ilmu beserta barangan PERCUMA khas untuk pelanggan-pelanggan yang memaharkan ilmu dari kami. Sila layari blog kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini. Pihak kami juga ingin memaklumkan tentang penambahan kos pos mengikut kawasan anda, HANYA untuk mahar ilmu yang bernilai BAWAH RM100 sahaja. Berikut adalah maklumat penambahan kos tersebut :

1. Sabah dan Sarawak - Tambahan RM10 untuk kos pos
2. Singapura - Tambahan RM60 untuk kos pos
3. Brunei - Tambahan RM80 untuk kos pos

( Pihak kami HANYA menggunakan perkhidmatan POSLAJU SAHAJA
Sebarang pertanyaan sila hubungi TABIB TOK ADI 017-5959321 ( sms @ whatapps sahaja ). Sekian, terima kasih.

Tawaran Diskaun Untuk barangan terpilih akan dilanjutkan dari masa ke semasa
Untuk ahli baru, hanya sertai ahli blog kami dan anda turut mendapat tawaran hebat ini. Hanya klik " join " di item Followers yang terdapat di sebelah kanan blog kami dan anda terus akan menikmati tawaran terhebat kami ini.Sila maklumkan penyertaan anda kepada kami semasa ingin memaharkan barangan kami.

PERINGATAN :

1.Pihak Pusakaalam2u juga tidak akan melayan dan tidak berminat untuk menjadi tempat bertanya kepada individu yang memaharkan keilmuan mistik dari sumber yang tidak ada kaitan dengan pihak Pusakaalam2u sendiri.Pihak kami tidak berminat untuk menjadi tukang scan dan kaunter pertanyaan anda jika anda memaharkan barang itu dari pihak lain yang tiada kena mengena dengan pihak kami. ( INI BAGI MENGELAKKAN SEBARANG KEJADIAN YANG TIDAK DIINGINI BERLAKU )

2.Akhir sekali, kepada mana-mana individu yang tidak senang dengan blog kami yang menyebarkan 'khabar angin' yang kurang menyenangkan tentang blog ini. Kami mengucapkan ribuan terima kasih. Pihak kami mendoakan semoga anda berjaya di dalam bidang yang anda ceburi serta mendapat rahmat dari Allah s.w.t. di dunia dan di akhirat. Pihak kami tidak ada kelapangan masa untuk melayani perkara seperti ini.

Pihak kami juga menyediakan perkhidmatan ikat cincin yang kami yakini dapat memenuhi kepuasan dan mengikuti citarasa pelanggan kami. Kami mempunyai tukang cincin yang berpengalaman lebih 20 tahun dalam bidang pertukangan cincin dan antara yang terbaik di Pantai Timur. Sebagaimana yang kita sedia maklum, di Malaysia hasil pertukangan cincin dan logam yang terbaik adalah dari negeri Terengganu dan Kelantan. Bagi pelanggan yang menempah cincin maka kami memohon agar diberikan masa 1 ke 14 hari untuk disiapkan ikatan cincinnya itu. Jika terdapat kelewatan yang melebihi masa tersebut, maka pihak kami akan memberikan ‘ Hadiah misteri ’ beserta cincin yang ditempah tersebut atas kesilapan dan kelewatan pihak kami.

Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian : 017-5959321 ( TABIB TOK ADI ) .

Sekian, terima kasih.

Sunday, 18 June 2017

TAWARAN 4 BARANG PADA 1 HARGA ( RM120 ) ** SOLD **

SUDAH DIMAHARKAN.HARAP MAKLUM SEMUA!!!
Berikut adalah tawaran 4 barang pada 1 harga. Barang-barang tersebut adalah seperti berikut :( SEMUA BARANG DI ATAS DIMAHARKAN PADA 1 HARGA RM120!!!! ) Batu Nilam Kristal

Maharnya : RM60 ( Sebiji )


Batu Nilam Kristal ini diperolehi oleh Tabib Tok Adi pada bulan Ramadhan baru-baru ini. Melalui proses permohonan Istighasah Rijalulghaib di tepi pantai menggunakan Ilmu Istighasah Rijalulghaib dan Ilmu Asma' Karomah Nabi Khidir a.s. Batu ini diperolehi pada malam ke-3 ritual tersebut. InsyaAllah berkhasiat untuk :


1.Pendinding yang ampuh
2.Pelarisan yang kuat
3.Penyejuk dan penenang tekanan hidup
4.Pengundang rezeki dan tuah
5.Kekuatan batu ini dapat menjernihkan fikiran, meningkatkan kedamaian, kebahagiaan serta meningkatkan motivasi dan orientasi tujuan hidup.
6.Raja-raja dahulu kala mengenakan batu jenis ini di leher mereka sebagai pertahanan yang kuat terhadap bahaya (kononnya tolak bala).
7.Untuk kesihatan batu ini dapat meningkatkan kadar potassium, magnesium, calcium dan melepaskan depresi atau tekanan mental.
8.Diisikan dengan Ilmu Kerezekian dan Amalan Para Wali di bulan Ramadhan oleh pihak kami


Batu Zabarjad Kristal

Maharnya : RM60 ( Sebiji )Batu Zabarjad Kristal ini diperolehi oleh Tabib Tok Adi pada bulan Ramadhan baru-baru ini. Melalui proses permohonan Istighasah Rijalulghaib di tepi pantai menggunakan Ilmu Istighasah Rijalulghaib dan Ilmu Asma' Karomah Nabi Khidir a.s. Batu ini diperolehi pada malam ke-3 ritual tersebut. InsyaAllah berkhasiat untuk :


1.Pendinding yang ampuh
2.Pelarisan yang kuat
3.Penyejuk dan penenang tekanan hidup
4.Pengundang rezeki dan tuah
5.Digunakan untuk membantu agar impian seseorang dapat menjadi kenyataan.
6.Diisikan dengan Ilmu Kerezekian dan Amalan Para Wali di bulan Ramadhan oleh pihak kami


Minyak Pengasih Janggut Tok Adam Pakej Kecil 2ML

Maharnya : RM30 ( untuk sebotol 2ml )Minyak Pengasih Janggut Tok Adam ini sukar untuk didapati dan mempunyai penjaga dari kalangan rohaniyyin yang positif. Diperolehi dari seorang sahabat dan telah diuji keasliannya. InsyaAllah berkhasiat untuk :1.Ibu rezeki dan pelaris perniagaan. Bagus dipakai untuk berniaga kedai, gerai, pasar, merebut tander perniagaan, ahli politik dan sebagainya.

2.Bagus untuk mencari jodoh dan menundukkan orang

3.Medium pengasih, pemikat, pemanis wajah dan menaikkan seri muka, aura serta wibawa diri

4.Boleh diandalkan untuk pendinding diri dari gangguan makhluk halus, ilmu hitam, sihir dan hasad dengki.


Duit Syiling Pelaris1889

Maharnya : RM40 sekeping ( SIAP KOS POSLAJU )


Duit Syiling 1 Sen 1889 ini merupakan hasil tarik daripada seorang guru dari Selangor yang bertandang ke rumah pengasas blog pada bulan Mac baru-baru ini. Duit ini asalnya memang usang dan telah dibersihkan dan dikilatkan oleh pihak kami. Duit syiling ini telah diruqyahkan dengan ayat-ayat pendinding, pengundang duit dan kerezekian. Duit-duit seperti ini yang telah berusia lebih 1 Abad memang bagus untuk dibuat pelaris. Ini kerana semangat yang ada pada duit jika semakin lama usianya maka semakin bagus diandalkan dan digunakan untuk menarik semangat duit-duit yang baru termasuk duit kertas yang digunakan sekarang.Dengan izin Allah, duit syiling ini berkhasiat untuk :


1.Mengundang tuah serta keberuntungan
2.Pendinding dari segala tenaga negatif
3.Sebagai medium penarik duit dan rezeki
4.Jika diletakkan di dalam dompet maka insyaAllah diberi kemudahan dalam bab rezeki dan kerjayaBAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN ATAS NAMA

“ AHMAD HAFIZUDDIN LUTFI BIN KADIR ”

~ PENGURUS KEWANGAN SYARIKAT~

( PILIH MANA-MANA SATU AKAUN YANG MEMUDAHKAN PROSES PEMBAYARAN ANDA )NO
NAMA BANK
NOMBOR AKAUN
1.
MAYBANK
1630-1948-3075
2.
BSN
11105-29-00004105-4
3.
AMBANK
161-002-002698-0
4.
PUBLIC BANK
4-8714073-17
5.
TABUNG HAJI
630501048356540
6.
CIMB BANK
7610-9686-15
7.
RHB BANK
1-13056-0008203-1


SELEPAS SELESAI URUSAN PEMBAYARAN, SILA HANTARKAN BUTIRAN TENTANG PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS MELALUI ( CEK/BANK-IN@DEPOSIT ) MELALUI 2 LANGKAH BERIKUT:


1) SMS KE NOMBOR: 017-5959321

2) SMS NAMA PENUH BIN AYAH DAN IBU, TARIKH LAHIR DAN ALAMAT RUMAH SERTA BARANG YANG DIPESAN


SELEPAS ITU KAMI AKAN MEMAKLUMKAN KEPADA ANDA PROSES SETERUSNYA SEHINGGA BARANG SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA. INSYAALLAH.