Tawaran Tahun 2013

SILA BACA DAHULU PENERANGAN DI BAWAH SEBELUM MELAYARI BLOG INI:

Dengan rendah diri dan redha ilahi, pihak kami menawarkan solusi dan jalan ikhtiar kepada semua permasalahan anda di luar sana melalui barangan yang kami tawarkan di blog ini. Barangan dalam blog ini terdiri daripada barangan permohonan dari alam ghaib, barangan yang kami maharkan daripada guru-guru yang kami yakini mempunyai tahap spiritual yang tinggi dalam bidang masing-masing dan barangan yang kami perolehi secara misteri tanpa melakukan permohonan seperti barangan yang kami perolehi semasa proses rawatan kepada pesakit dan yang tiba-tiba ada di rumah pengasas blog ini. Ketahuilah bahawa setiap barangan ini tiada kuasa melainkan ‘hikmah’ yang Allah s.w.t letakkan semasa penciptaan barangan tersebut. Perlulah difahami bahawa kita wajib meletakkan 100 % pergantungan kita kepada Allah s.w.t. Barangan ini hanyalah ikhtiar dan usaha kita untuk mencapai sesuatu hajat. Sebagaimana yang kita ketahui, hak menentukan hajat kita tercapai adalah hak Allah. Maka di sini, secara jujurnya pihak kami menegaskan bahawa pihak kami tiada daya dan upaya untuk memberi jaminan yang kesemua barangan yang kami tawarkan akan ‘menjadi’ dengan anda kerana hak yang memberi jaminan hanyalah hak Allah s.w.t. Harap maklum dan selamat datang ke blog kami. Sekian, terima kasih.

Sempena tahun ke-10 penubuhan Pusaka Alam 2U yang dulunya dikenali sebagai Pusaka Alam melalui web www.pusakaalam.net,yang ditubuhkan pada pertengahan tahun 2008, kami ingin merakamkan penghargaan yang tertinggi kepada pemahar barangan dan juga peminat ilmu ghaib kami melalui tawaran harga mahar ISTIMEWA khas untuk anda semua.Kami mempunyai ribuan pelanggan yang berurusan dengan kami yang kami jaga 'privasi' pembeli tanpa pemberitahuan tentang pembelian di atas sebab-sebab tertentu.Kami berpengalaman selama 16 tahun dalam bidang spiritual dan mempunyai ramai penuntut dari negara Malaysia, Thailand, Singapura dan Brunei. Juga beberapa pelanggan dari negara Vietnam, Arab Saudi, Turkmenistan,Australia, Indonesia, Britain dan China.InsyaAllah barangan pesanan anda akan sampai paling awal sehari ke 3 hari selepas pembayaran ilmu dibuat dan selewat-lewatnya 14 HARI jika tiada kesilapan teknikal ( untuk barangan umum ).Jika barangan khas terutamanya pengisian KHADAM maka tertakluk kepada tempoh masa pengisian dan urusan guru. InsyaAllah.

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pelanggan kami yang melayari blog ini. Sukacita dimaklumkan bahawa berkuat kuasa pada 15 Mei 2012, Pihak Pusaka Alam 2U telah membuat penambahbaikan dan pertukaran nilai mahar bagi beberapa ilmu beserta barangan PERCUMA khas untuk pelanggan-pelanggan yang memaharkan ilmu dari kami. Sila layari blog kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini. Pihak kami juga ingin memaklumkan tentang penambahan kos pos mengikut kawasan anda, HANYA untuk mahar ilmu yang bernilai BAWAH RM100 sahaja. Berikut adalah maklumat penambahan kos tersebut :

1. Sabah dan Sarawak - Tambahan RM10 untuk kos pos
2. Singapura - Tambahan RM60 untuk kos pos
3. Brunei - Tambahan RM80 untuk kos pos

( Pihak kami HANYA menggunakan perkhidmatan POSLAJU SAHAJA
Sebarang pertanyaan sila hubungi TABIB TOK ADI 017-5959321 ( sms @ whatapps sahaja ). Sekian, terima kasih.

Tawaran Diskaun Untuk barangan terpilih akan dilanjutkan dari masa ke semasa
Untuk ahli baru, hanya sertai ahli blog kami dan anda turut mendapat tawaran hebat ini. Hanya klik " join " di item Followers yang terdapat di sebelah kanan blog kami dan anda terus akan menikmati tawaran terhebat kami ini.Sila maklumkan penyertaan anda kepada kami semasa ingin memaharkan barangan kami.

PERINGATAN :

1.Pihak Pusakaalam2u juga tidak akan melayan dan tidak berminat untuk menjadi tempat bertanya kepada individu yang memaharkan keilmuan mistik dari sumber yang tidak ada kaitan dengan pihak Pusakaalam2u sendiri.Pihak kami tidak berminat untuk menjadi tukang scan dan kaunter pertanyaan anda jika anda memaharkan barang itu dari pihak lain yang tiada kena mengena dengan pihak kami. ( INI BAGI MENGELAKKAN SEBARANG KEJADIAN YANG TIDAK DIINGINI BERLAKU )

2.Akhir sekali, kepada mana-mana individu yang tidak senang dengan blog kami yang menyebarkan 'khabar angin' yang kurang menyenangkan tentang blog ini. Kami mengucapkan ribuan terima kasih. Pihak kami mendoakan semoga anda berjaya di dalam bidang yang anda ceburi serta mendapat rahmat dari Allah s.w.t. di dunia dan di akhirat. Pihak kami tidak ada kelapangan masa untuk melayani perkara seperti ini.

Pihak kami juga menyediakan perkhidmatan ikat cincin yang kami yakini dapat memenuhi kepuasan dan mengikuti citarasa pelanggan kami. Kami mempunyai tukang cincin yang berpengalaman lebih 20 tahun dalam bidang pertukangan cincin dan antara yang terbaik di Pantai Timur. Sebagaimana yang kita sedia maklum, di Malaysia hasil pertukangan cincin dan logam yang terbaik adalah dari negeri Terengganu dan Kelantan. Bagi pelanggan yang menempah cincin maka kami memohon agar diberikan masa 1 ke 14 hari untuk disiapkan ikatan cincinnya itu. Jika terdapat kelewatan yang melebihi masa tersebut, maka pihak kami akan memberikan ‘ Hadiah misteri ’ beserta cincin yang ditempah tersebut atas kesilapan dan kelewatan pihak kami.

Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian : 017-5959321 ( TABIB TOK ADI ) .

Sekian, terima kasih.

Friday, 21 July 2017

PAKEJ MINYAK ZAFFARAN UNGU, ZAFFARAN AHMAR ( MERAH ), MINYAK PELARIS BUNGA SERAI,MINYAK MANI GAJAH AR-RUQYAH DAN MINYAK AURA YASIN 41 ( 1 SET ) PADA SATU HARGA ( RM120 )MAHAR BIASA UNTUK KEEMPAT-EMPAT MINYAK INI ADALAH RM168

**MAHAR UNTUK PAKEJ 4 MINYAK PADA SATU HARGA ADALAH RM120**

MINYAK ZAFFARAN AHMAR AR-RUQYAH( MERAH )
MAHAR BIASA UNTUK SEBOTOL : RM20 ( SEBOTOL TERMASUK KOS POSLAJU )

MINYAK ZAFFARAN UNGU AR-RUQYAH
MAHAR BIASA UNTUK SEBOTOL : RM28 ( SEBOTOL TERMASUK KOS POSLAJU )

** KELEBIHAN MINYAK ZAFFARAN UNGU AR-RUQYAH BERBANDING MINYAK ZAFFARAN AHMAR ( MERAH ) AR-RUQYAH ADALAH LEBIH KUAT AURA PENGASIHNYA DAN JUGA AURA PENDINDING** 

MINYAK PELARIS BUNGA SERAI
MAHAR BIASA UNTUK SEBOTOL : RM30 ( SEBOTOL TERMASUK KOS POSLAJU )

** HANYA ADA 20 SET SAHAJA**

( MINYAK INI ADALAH MINYAK PERMOHONAN DARI ALAM GHAIB DAN TIDAK DICAMPUR PENCAIR MINYAK.HARAP MAKLUM! )

DISERTAKAN DENGAN CARA PEMAKAIAN MINYAK INI. KAMI BUKAN SEKADAR PENJUAL KERANA KAMI MERUPAKAN AHLI SPIRITUALIS DAN MISTIK BERPENGALAMAN!!!

Minyak Zaffaran Ungu Ar-Ruqyah ini mempunyai 3 unsur positif iaitu unsur kuasa ( aura ), penjaga dan khadam. Kuasa semulajadi minyak ini boleh dimanfaatkan untuk menghidupkan benda yang mati jika asalnya benda itu hidup seperti memulihkan kekuatan barang-barang hikmat dan alat sulit lelaki yang lemah.Minyak ini telah dibuat pengisian zikir dan wirid ilmu-ilmu ampuh selama 7 hari dengan nilai zikir puluhan ribu.InsyaAllah boleh digunakan untuk tujuan-tujuan berikut :

1.Boleh digunakan untuk tujuan pengasihan seperti menarik rasa kasih sayang orang lain kepada si pemakai, memudahkan urusan jika mengadap orang kenamaan atau orang yang berkepentingan insyaAllah hajat kita akan dituruti.
2.Boleh juga digunakan untuk menarik jodoh jika dibuat mandi daripada beberapa titis minyak tersebut dan dipakai di dada. InsyaAllah jodoh akan segera datang dan sangat sesuai dipakai oleh individu yang mengalami masalah berat jodoh.
3.Jika dibawa berniaga insyaAllah akan menjadi suatu medium kuat untuk menarik pelanggan dan melariskan perniagaan.
4.Jika ditaruh sahaja dalam rumah pun dengan izin Allah rezeki akan mencurah-curah dan berkat.
5.Terjamin keampuhannya, kerana mengandungi kekuatan pengasihan juga.Selain aromanya dapat membuat sesiapa pun yang menghirupnya menjadi ghairah. Wangian ini juga dapat memperkuat stamina anda saat bercinta. Aromanya dapat meningkatkan energi dan ghairah.InsyaAllah anda menjadi kuat daripada sebelumnya namun tetap stabil.
6.Untuk memperkuat aura.Minyak ini dapat membantu mempertajam aura anda selama menggunakan minyak ini. Aura anda akan terlihat kuat dan berkharisma bagi semua orang berada di sekitar anda.
7.Untuk meningkatkan ghairah seks.Aroma minyak ini bila dipakai secara berlebihan dapat menimbulkan ghairah seks secara segera bagi sesiapapun yang menciumnya. Ia akan sangat berghairah dengan anda dan membuatnya ingin bercinta dengan anda.( Jangan disalah guna )
8.Untuk menghilangkan aura yang bersifat negatif.Aroma minyak ini dapat membantu anda untuk menangkal aura apapun yang bersifat buruk bagi anda. Dapat membantu anda untuk menangkal hawa-hawa jahat dan tenaga negatif.
9.Untuk mencegah virus menyerang tubuh anda.Aroma dan kandungan minyak ini yang kuat dan cenderung panas dapat membunuh virus apapun yang mencuba mendekati anda.
10.Untuk memperkuat daya tarik kepada lawan jenis.Selain membangkitkan ghairah, auranya yang ditimbulkan kepada anda dan dari minyak ini dapat menarik minat lawan jenis untuk lebih dekat dan mengenal anda juga mampu menarik simpati sesiapa pun yang memandang anda.
11.Untuk mengaktifkan benda bersifat mistik dan berkhadam.Minyak ini dapat membantu anda untuk mengaktifkan benda-benda yang memiliki unsur mistik dan benda-benda yang didiami jin ataupun khadam yang disimpan.
12.Membantu diri menjadi lebih yakin dan menenangkan fikiran.Aroma dari minyak ini dapat membantu anda lebih tenang, lebih yakin dan berasa selamat. Sesuai digunakan saat anda banyak berfikir dan memerlukan ketenangan.
13.Untuk menulis rajah.Minyak ini dapat digunakan untuk menulis rajah,azimat, wafaq dan dengan minyak ini, rajah yang dibuat akan semakin kuat daripada menggunakan tinta yang biasa dipakai pada umumnya.
14.Boleh dipakai di dahi untuk nampak lebih berwibawa dan berkharisma di mata orang yang memandang.

Minyak Pelaris Bunga Serai ini juga merupakan antara minyak permohonan pelanggan kami yang berhajat untuk mendapatkan kekuatan pelarisan yang ampuh di dalam perniagaan. Minyak ini pernah digunakan oleh seorang peniaga restoran masakan panas yang berjaya di negeri Kelantan. Dengan izin Allah minyak ini dapat digunakan atas tujuan :

1. Melariskan perniagaan.
2. Pendinding Diri dan mempercepatkan perolehan rezeki
3. Mempunyai kekuatan ghaib dan energi positif untuk membuatkan si pemakai disenangi setiap orang yang memandang.
4. Mengundang rezeki dan mempermudahkan segala urusan berkaitan dengan rezeki. 
5. Menghindarkan segala gangguan sihir, ilmu hitam, santau dan santet.
6. Membuka jalan rezeki yang besar untuk seseorang jika memakainya dengan niat yang baik
7. Mengeratkan hubungan kasih sayang antara pekerja dan majikan dalam pekerjaan harian.

InsyaAllah banyak lagi khasiat yang akan anda rasai sendiri selepas memakai minyak ini. Selain dari sifat dan kekuatan asal Minyak Pelaris Bunga Serai ini, minyak ini juga diperkuatkan dengan pengisian khusus pelarisan dan kekayaan secara Islami iaitu :

1. Pengisian Khusus Asma' Karomah Ghoibul Nabi Khidir A.S- 7000X
2. Pengisian Zikir Rezeki Akhbar dan Ayatul Rizkuhu ( Ayat-ayat Kerezekian )- 7000X
3. Asma' Khatamus Sulaiman- 121X
4. Zikir Asma' Bil Fulus ( Asma' Penjaga Duit )-  999X
5. Hikmat Serapan Kekuatan Mangkuk Berdengung Ajaib
6.Asma' Karomah Khodam Malaikat- 7000X

InsyaAllah, maharnya tidak sama dengan manfaat yang anda akan perolehi. Minyak ini diberikan sekali cara penggunaan khususnya kepada anda.InsyaAllah minyak ini bergantung kepada stok yang masih ada. Siapa cepat dia dapat....

Minyak Mani Gajah Asli ini telah ditapakan selama 199 hari yang mana pengasas blog telah ‘memasakkan’ terlebih dahulu mani gajah yang sudah menjadi batu sehingga cair dan mencampurkan beberapa bahan lain yang bersifat putih pengasihannya untuk anda memakainya tanpa perlu ragu-ragu. Berpandukan kepada ilmu warisan guru-guru pengasihan yang bersifat putih suatu ketika dulu maka setelah dibuat pengujian maka InsyaAllah Minyak Mani Gajah Ar-ruqyah ini berkhasiat untuk :

1.Untuk penunduk yang ampuh
2.Menarik kepercayaan orang (Orang mudah dengar kata-kata dan bicara kita)
3.Menarik pelanggan dan melariskan jualan
4.Mempermudahkan urusan seharian
5.Dihormati orang ramai dan disayangi ramai
6.Boleh digunakan untuk menambahkan kawan dan kenalan
7.Membawa tuah dan keberhasilan
8.Pemanis dan penaik seri aura pesona wajah
9.Membuang aura negatif pada diri
10.Mengikat cinta dan kasih sayang ( SESUAI UNTUK SUAMI ISTERI )
11.Wibawa dan kharisma diri


Minyak Aura Yasin 41 Ar-Ruqyah
Minyak ini telah diruqyahkan dengan Surah Yasin sebanyak 41X dan juga ditambah pengisian ayat suci Al-Quran dan doa-doa mustajab yang lainnya. Minyak Aura Yasin 41 Ar-Ruqyah ini mempunyai kekuatan aura yang tinggi dan juga bermanfaat untuk :
1.Ikhtiar pendinding yang ampuh
2.Medium penunduk umum ( manusia, jin dan haiwan )
3.Medium pengundang kekayaan dan rezeki besar-besar
4.Medium pengasihan yang kuat
5.Ikhtiar untuk pelaris perniagaan dan usaha
6.Penolak gangguan tenaga negatif ( sihir, sengkolo, tenung, teluh, ilmu hitam, santau dan sebagainya )
7.Jika dirutinkan bacaan Yasin 1X setiap malam Jumaat dan selepas habis bacaan Surah Yasin tersebut maka dibacakan doa Yasin serta ditiup ke botol minyak ini sebanyak 3X insyaAllah akan tercapai segala hajat anda di dunia ini terutamanya berkaitan rezeki dan kekayaan
8.InsyaAllah banyak lagi khasiat yang akan anda rasakan sendiri setelah memakai minyak ini


JIKA ANDA BERMINAT, SILA IKUTI LANGKAH-LANGKAH DI BAWAH. TERIMA KASIH.

BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN ATAS NAMA
“ AHMAD HAFIZUDDIN LUTFI BIN KADIR ”
 ~ PENGURUS KEWANGAN SYARIKAT~


( PILIH MANA-MANA SATU AKAUN YANG MEMUDAHKAN PROSES PEMBAYARAN ANDA )

NAMA BANK & NOMBOR AKAUN
1.MAYBANK : 1630-1948-3075
2.BSN : 11105-29-00004105-4
3.AMBANK : 161-002-002698-0
4.PUBLIC BANK : 4-8714073-17
5.TABUNG HAJI : 630501048356540
6.CIMB BANK : 7610-9686-15
7.RHB BANK : 1-13056-0008203-1

SELEPAS SELESAI URUSAN PEMBAYARAN, SILA HANTARKAN BUTIRAN TENTANG PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS MELALUI ( CEK/BANK-IN@DEPOSIT ) MELALUI 2 LANGKAH BERIKUT:

1) WHATAPPS KE NOMBOR: 017-5959321
2) WHATAPPS NAMA PENUH BIN AYAH DAN IBU, TARIKH LAHIR DAN ALAMAT RUMAH SERTA BARANG YANG DIPESAN.

SELEPAS ITU KAMI AKAN MEMAKLUMKAN KEPADA ANDA PROSES SETERUSNYA SEHINGGA BARANG SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA. INSYAALLAH.