Tawaran Tahun 2013

SILA BACA DAHULU PENERANGAN DI BAWAH SEBELUM MELAYARI BLOG INI:

Dengan rendah diri dan redha ilahi, pihak kami menawarkan solusi dan jalan ikhtiar kepada semua permasalahan anda di luar sana melalui barangan yang kami tawarkan di blog ini. Barangan dalam blog ini terdiri daripada barangan permohonan dari alam ghaib, barangan yang kami maharkan daripada guru-guru yang kami yakini mempunyai tahap spiritual yang tinggi dalam bidang masing-masing dan barangan yang kami perolehi secara misteri tanpa melakukan permohonan seperti barangan yang kami perolehi semasa proses rawatan kepada pesakit dan yang tiba-tiba ada di rumah pengasas blog ini. Ketahuilah bahawa setiap barangan ini tiada kuasa melainkan ‘hikmah’ yang Allah s.w.t letakkan semasa penciptaan barangan tersebut. Perlulah difahami bahawa kita wajib meletakkan 100 % pergantungan kita kepada Allah s.w.t. Barangan ini hanyalah ikhtiar dan usaha kita untuk mencapai sesuatu hajat. Sebagaimana yang kita ketahui, hak menentukan hajat kita tercapai adalah hak Allah. Maka di sini, secara jujurnya pihak kami menegaskan bahawa pihak kami tiada daya dan upaya untuk memberi jaminan yang kesemua barangan yang kami tawarkan akan ‘menjadi’ dengan anda kerana hak yang memberi jaminan hanyalah hak Allah s.w.t. Harap maklum dan selamat datang ke blog kami. Sekian, terima kasih.

Sempena tahun ke-10 penubuhan Pusaka Alam 2U yang dulunya dikenali sebagai Pusaka Alam melalui web www.pusakaalam.net,yang ditubuhkan pada pertengahan tahun 2008, kami ingin merakamkan penghargaan yang tertinggi kepada pemahar barangan dan juga peminat ilmu ghaib kami melalui tawaran harga mahar ISTIMEWA khas untuk anda semua.Kami mempunyai ribuan pelanggan yang berurusan dengan kami yang kami jaga 'privasi' pembeli tanpa pemberitahuan tentang pembelian di atas sebab-sebab tertentu.Kami berpengalaman selama 16 tahun dalam bidang spiritual dan mempunyai ramai penuntut dari negara Malaysia, Thailand, Singapura dan Brunei. Juga beberapa pelanggan dari negara Vietnam, Arab Saudi, Turkmenistan,Australia, Indonesia, Britain dan China.InsyaAllah barangan pesanan anda akan sampai paling awal sehari ke 3 hari selepas pembayaran ilmu dibuat dan selewat-lewatnya 14 HARI jika tiada kesilapan teknikal ( untuk barangan umum ).Jika barangan khas terutamanya pengisian KHADAM maka tertakluk kepada tempoh masa pengisian dan urusan guru. InsyaAllah.

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pelanggan kami yang melayari blog ini. Sukacita dimaklumkan bahawa berkuat kuasa pada 15 Mei 2012, Pihak Pusaka Alam 2U telah membuat penambahbaikan dan pertukaran nilai mahar bagi beberapa ilmu beserta barangan PERCUMA khas untuk pelanggan-pelanggan yang memaharkan ilmu dari kami. Sila layari blog kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini. Pihak kami juga ingin memaklumkan tentang penambahan kos pos mengikut kawasan anda, HANYA untuk mahar ilmu yang bernilai BAWAH RM100 sahaja. Berikut adalah maklumat penambahan kos tersebut :

1. Sabah dan Sarawak - Tambahan RM10 untuk kos pos
2. Singapura - Tambahan RM60 untuk kos pos
3. Brunei - Tambahan RM80 untuk kos pos

( Pihak kami HANYA menggunakan perkhidmatan POSLAJU SAHAJA
Sebarang pertanyaan sila hubungi TABIB TOK ADI 017-5959321 ( sms @ whatapps sahaja ). Sekian, terima kasih.

Tawaran Diskaun Untuk barangan terpilih akan dilanjutkan dari masa ke semasa
Untuk ahli baru, hanya sertai ahli blog kami dan anda turut mendapat tawaran hebat ini. Hanya klik " join " di item Followers yang terdapat di sebelah kanan blog kami dan anda terus akan menikmati tawaran terhebat kami ini.Sila maklumkan penyertaan anda kepada kami semasa ingin memaharkan barangan kami.

PERINGATAN :

1.Pihak Pusakaalam2u juga tidak akan melayan dan tidak berminat untuk menjadi tempat bertanya kepada individu yang memaharkan keilmuan mistik dari sumber yang tidak ada kaitan dengan pihak Pusakaalam2u sendiri.Pihak kami tidak berminat untuk menjadi tukang scan dan kaunter pertanyaan anda jika anda memaharkan barang itu dari pihak lain yang tiada kena mengena dengan pihak kami. ( INI BAGI MENGELAKKAN SEBARANG KEJADIAN YANG TIDAK DIINGINI BERLAKU )

2.Akhir sekali, kepada mana-mana individu yang tidak senang dengan blog kami yang menyebarkan 'khabar angin' yang kurang menyenangkan tentang blog ini. Kami mengucapkan ribuan terima kasih. Pihak kami mendoakan semoga anda berjaya di dalam bidang yang anda ceburi serta mendapat rahmat dari Allah s.w.t. di dunia dan di akhirat. Pihak kami tidak ada kelapangan masa untuk melayani perkara seperti ini.

Pihak kami juga menyediakan perkhidmatan ikat cincin yang kami yakini dapat memenuhi kepuasan dan mengikuti citarasa pelanggan kami. Kami mempunyai tukang cincin yang berpengalaman lebih 20 tahun dalam bidang pertukangan cincin dan antara yang terbaik di Pantai Timur. Sebagaimana yang kita sedia maklum, di Malaysia hasil pertukangan cincin dan logam yang terbaik adalah dari negeri Terengganu dan Kelantan. Bagi pelanggan yang menempah cincin maka kami memohon agar diberikan masa 1 ke 14 hari untuk disiapkan ikatan cincinnya itu. Jika terdapat kelewatan yang melebihi masa tersebut, maka pihak kami akan memberikan ‘ Hadiah misteri ’ beserta cincin yang ditempah tersebut atas kesilapan dan kelewatan pihak kami.

Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian : 017-5959321 ( TABIB TOK ADI ) .

Sekian, terima kasih.

Sunday, 23 September 2012

Cincin Misteri ( Permohonan Dari Alam Ghaib ) - Ikat 100% Perak - ( SOLD )

Maharnya : RM800 ~ TAWARAN SEMPENA AIDILFITRI ~ 
( Hanya ada sebiji sahaja !!! )
SUDAH DIMAHARKAN.HARAP MAKLUM!!!
Al-kisahnya bermula ceritera tentang barangan ini. Seorang sahabat Syeikh Muhammad Solihen ( Muslim berbangsa Myanmar ~ kaum Islam Rohingya ) yang berada di Malaysia, sedang memperjuangkan nasib bangsanya yang ditindas oleh Etnik Rakhine memohon bantuan Syeikh Muhammad Solihen supaya membantunya dalam perjuangan tersebut untuk memberikan sebahagian dana kepada beliau bertujuan untuk fisabilillah... Memandangkan keadaan yang darurat dan memerlukan bantuan atas dasar kemanusiaan dan dasar memperjuangkan Agama Islam maka Syeikh Muhammad Solihen meminta 'saguhati' daripada sahabat beliau ( Dari Alam Ghaib ) agar dapat dipanjangkan lagi usaha penyaluran dana atas tujuan suci dan murni sahabat kaum Rohingya tersebut. Maka kebetulannya Cincin ini yang hilang dari tangan manusia yang tidak sepatutnya memegang barang berharga ini diperolehi secara ghaib oleh Syeikh Muhammad Solihen merupakan barang pusaka yang dipakai oleh salah seorang Pejuang Kemerdekaan yang terkenal di Negara kita ( Tidak akan disebut namanya atas tujuan privasi ), menggunakan cincin ini atas asbab memudahkan urusan perbincangan dan perjumpaan semasa memohon kemerdekaan dari pihak British suatu ketika dulu. Syeikh Muhammad Solihen juga terkejut kerana memikirkan bagaimana barangan berharga ini boleh ada dalam simpanan sahabatnya ( Dari Alam Ghaib ) itu. Maka jawapan sahabat beliau mudah sahaja, barang itu dijual kepadanya ( sahabat pengasas blog dari Alam Ghaib tersebut ) oleh cicit keturunan Pejuang Kemerdekaan tersebut kerana kesuntukan duit ( melalui perantaraan seorang bomoh ). Maharnya juga sama ( RM 1600 ) sebagaimana yang dipaparkan di atas. Dipendekkan cerita, Syeikh Muhammad Solihen telah memohon petunjuk dari Allah s.w.t tentang khasiat Cincin ini. Dengan izin Allah boleh digunakan untuk tujuan :

1.Pemudah cara dan penunduk umum
2.Wibawa dan kharisma diri
3.Meningkatkan darjat di sisi manusia
4.Melariskan perniagaan dan melancarkan usaha
5.Mengelakkan malapetaka dan 'malang yang tidak berbau'
6.Diisikan kekuatan spiritual oleh Tuan Empunya asal cincin ini untuk tujuan menghancurkan segala kejahatan manusia kepada beliau sendiri ( Kekuatan ini masih ada dan boleh digunakan oleh sesiapa sahaja yang memakai cincin ini )
7.Pengasihan ampuh untuk tujuan yang baik-baik sahaja.

Selain itu, Syeikh Muhammad Solihen berniat untuk menyalurkan 50% daripada mahar pembelian cincin ini kepada Persatuan Kaum Rohingya di Malaysia yang mana sahabat beliau yang dimaklumkan tersebut merupakan salah seorang Ahli Jawatankuasa persatuan tersebut. Semoga dirahmati Allah kepada individu yang memaharkan barangan ini. InsyaAllah jika barangan ini berjaya dimaharkan oleh sesiapa sahaja yang berminat, maka segala bukti pembayaran 50% ( RM400 ) kepada Persatuan Kaum Rohingya di Malaysia akan diberikan kepada anda sebagai bukti pihak kami tidak bercakap kosong dalam perkara memperjuangkan nasib saudara sesama Islam kita di sana. InsyaAllah. Sekian, terima kasih.

BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN ATAS NAMA
“ AHMAD HAFIZUDDIN LUTFI BIN KADIR ”
~ PENGURUS KEWANGAN SYARIKAT~
( PILIH MANA-MANA SATU AKAUN YANG MEMUDAHKAN PROSES PEMBAYARAN ANDA )

NO
NAMA BANK
NOMBOR AKAUN
1.
MAYBANK
1630-1948-3075
2.
BSN
11105-29-00004105-4
3.
AMBANK
161-002-002698-0
4.
PUBLIC BANK
4-8714073-17
5.
TABUNG HAJI
630501048356540
6.
CIMB BANK
1305-0003830-20-8
7.
RHB BANK
1-13056-0008203-1
SELEPAS SELESAI URUSAN PEMBAYARAN, SILA HANTARKAN BUTIRAN TENTANG PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS MELALUI ( CEK/BANK-IN@DEPOSIT ) MELALUI 2 LANGKAH BERIKUT:
1) SMS KE NOMBOR: 017-5959321
2) SMS NAMA PENUH BIN AYAH DAN IBU, TARIKH LAHIR DAN ALAMAT RUMAH SERTA BARANG YANG DIPESAN
SELEPAS ITU KAMI AKAN MEMAKLUMKAN KEPADA ANDA PROSES SETERUSNYA SEHINGGA BARANG SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA. INSYAALLAH.