Tawaran Tahun 2013

SILA BACA DAHULU PENERANGAN DI BAWAH SEBELUM MELAYARI BLOG INI:

Dengan rendah diri dan redha ilahi, pihak kami menawarkan solusi dan jalan ikhtiar kepada semua permasalahan anda di luar sana melalui barangan yang kami tawarkan di blog ini. Barangan dalam blog ini terdiri daripada barangan permohonan dari alam ghaib, barangan yang kami maharkan daripada guru-guru yang kami yakini mempunyai tahap spiritual yang tinggi dalam bidang masing-masing dan barangan yang kami perolehi secara misteri tanpa melakukan permohonan seperti barangan yang kami perolehi semasa proses rawatan kepada pesakit dan yang tiba-tiba ada di rumah pengasas blog ini. Ketahuilah bahawa setiap barangan ini tiada kuasa melainkan ‘hikmah’ yang Allah s.w.t letakkan semasa penciptaan barangan tersebut. Perlulah difahami bahawa kita wajib meletakkan 100 % pergantungan kita kepada Allah s.w.t. Barangan ini hanyalah ikhtiar dan usaha kita untuk mencapai sesuatu hajat. Sebagaimana yang kita ketahui, hak menentukan hajat kita tercapai adalah hak Allah. Maka di sini, secara jujurnya pihak kami menegaskan bahawa pihak kami tiada daya dan upaya untuk memberi jaminan yang kesemua barangan yang kami tawarkan akan ‘menjadi’ dengan anda kerana hak yang memberi jaminan hanyalah hak Allah s.w.t. Harap maklum dan selamat datang ke blog kami. Sekian, terima kasih.

Sempena tahun ke-10 penubuhan Pusaka Alam 2U yang dulunya dikenali sebagai Pusaka Alam melalui web www.pusakaalam.net,yang ditubuhkan pada pertengahan tahun 2008, kami ingin merakamkan penghargaan yang tertinggi kepada pemahar barangan dan juga peminat ilmu ghaib kami melalui tawaran harga mahar ISTIMEWA khas untuk anda semua.Kami mempunyai ribuan pelanggan yang berurusan dengan kami yang kami jaga 'privasi' pembeli tanpa pemberitahuan tentang pembelian di atas sebab-sebab tertentu.Kami berpengalaman selama 16 tahun dalam bidang spiritual dan mempunyai ramai penuntut dari negara Malaysia, Thailand, Singapura dan Brunei. Juga beberapa pelanggan dari negara Vietnam, Arab Saudi, Turkmenistan,Australia, Indonesia, Britain dan China.InsyaAllah barangan pesanan anda akan sampai paling awal sehari ke 3 hari selepas pembayaran ilmu dibuat dan selewat-lewatnya 14 HARI jika tiada kesilapan teknikal ( untuk barangan umum ).Jika barangan khas terutamanya pengisian KHADAM maka tertakluk kepada tempoh masa pengisian dan urusan guru. InsyaAllah.

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pelanggan kami yang melayari blog ini. Sukacita dimaklumkan bahawa berkuat kuasa pada 15 Mei 2012, Pihak Pusaka Alam 2U telah membuat penambahbaikan dan pertukaran nilai mahar bagi beberapa ilmu beserta barangan PERCUMA khas untuk pelanggan-pelanggan yang memaharkan ilmu dari kami. Sila layari blog kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini. Pihak kami juga ingin memaklumkan tentang penambahan kos pos mengikut kawasan anda, HANYA untuk mahar ilmu yang bernilai BAWAH RM100 sahaja. Berikut adalah maklumat penambahan kos tersebut :

1. Sabah dan Sarawak - Tambahan RM10 untuk kos pos
2. Singapura - Tambahan RM60 untuk kos pos
3. Brunei - Tambahan RM80 untuk kos pos

( Pihak kami HANYA menggunakan perkhidmatan POSLAJU SAHAJA
Sebarang pertanyaan sila hubungi TABIB TOK ADI 017-5959321 ( sms @ whatapps sahaja ). Sekian, terima kasih.

Tawaran Diskaun Untuk barangan terpilih akan dilanjutkan dari masa ke semasa
Untuk ahli baru, hanya sertai ahli blog kami dan anda turut mendapat tawaran hebat ini. Hanya klik " join " di item Followers yang terdapat di sebelah kanan blog kami dan anda terus akan menikmati tawaran terhebat kami ini.Sila maklumkan penyertaan anda kepada kami semasa ingin memaharkan barangan kami.

PERINGATAN :

1.Pihak Pusakaalam2u juga tidak akan melayan dan tidak berminat untuk menjadi tempat bertanya kepada individu yang memaharkan keilmuan mistik dari sumber yang tidak ada kaitan dengan pihak Pusakaalam2u sendiri.Pihak kami tidak berminat untuk menjadi tukang scan dan kaunter pertanyaan anda jika anda memaharkan barang itu dari pihak lain yang tiada kena mengena dengan pihak kami. ( INI BAGI MENGELAKKAN SEBARANG KEJADIAN YANG TIDAK DIINGINI BERLAKU )

2.Akhir sekali, kepada mana-mana individu yang tidak senang dengan blog kami yang menyebarkan 'khabar angin' yang kurang menyenangkan tentang blog ini. Kami mengucapkan ribuan terima kasih. Pihak kami mendoakan semoga anda berjaya di dalam bidang yang anda ceburi serta mendapat rahmat dari Allah s.w.t. di dunia dan di akhirat. Pihak kami tidak ada kelapangan masa untuk melayani perkara seperti ini.

Pihak kami juga menyediakan perkhidmatan ikat cincin yang kami yakini dapat memenuhi kepuasan dan mengikuti citarasa pelanggan kami. Kami mempunyai tukang cincin yang berpengalaman lebih 20 tahun dalam bidang pertukangan cincin dan antara yang terbaik di Pantai Timur. Sebagaimana yang kita sedia maklum, di Malaysia hasil pertukangan cincin dan logam yang terbaik adalah dari negeri Terengganu dan Kelantan. Bagi pelanggan yang menempah cincin maka kami memohon agar diberikan masa 1 ke 14 hari untuk disiapkan ikatan cincinnya itu. Jika terdapat kelewatan yang melebihi masa tersebut, maka pihak kami akan memberikan ‘ Hadiah misteri ’ beserta cincin yang ditempah tersebut atas kesilapan dan kelewatan pihak kami.

Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian : 017-5959321 ( TABIB TOK ADI ) .

Sekian, terima kasih.

Friday, 21 September 2012

Delima Laut China Selatan ( Pemberian Kanjeng Ratu Nyai Roro Kidul )- Permohonan Baru ( SOLD )Maharnya : RM350 ( sebiji )
MAHAR TAWARAN DARI 3 MEI - 31 OGOS 2013
( potongan 40% ) : RM210
SUDAH DIMAHARKAN.HARAP MAKLUM!!!
( Hanya ada sebiji sahaja )~ Berikutan permintaan yang tinggi untuk barang ini maka pihak kami telah melakukan permohonan baru untuk Delima Laut China Selatan ini.

Maka tersebutlah al-kisah pada suatu hari pengasas blog melakukan wirid Asma' Karomah Ghoibul Nabi Khidir a.s. di satu pantai yang terletak di sebuah negeri di wilayah Pantai Timur Malaysia.Setelah 3 jam melakukan wirid tersebut tiba-tiba hujan turun dengan lebatnya. Tetapi di dalam petunjuk ilmu mengarahkan pengasas blog duduk sahaja di tempat wirid beliau tanpa perlu beralih tempat meskipun hujan semakin lebat turunnya.Tanpa disedari tiba-tiba timbul satu kabus putih yang sungguh tebal di lautan berhampiran tempat wirid tersebut dijalankan. Dengan izin Yang Maha Kuasa maka tiba-tiba muncul bayangan dari celah-celah kabus tersebut dan terus menghampiri pengasas blog yang masih meneruskan wirid beliau. Setelah bayangan tersebut memberi salam kepada pengasas blog maka dijawab salam itu dengan keadaan yang agak terkejut. Muncul seorang Puteri yang cantik dan memakai baju berwarna hijau bersama 2 pengawal yang membawa kereta kuda. Puteri tersebut memperkenalkan dirinya sebagai Kanjeng Ratu Nyai Roro Kidul yang merupakan salah seorang penjaga Laut China Selatan. Beliau mengarahkan pengasas blog membawa balik 3 genggam pasir pantai yang berada di bawah tapak kaki beliau untuk dibawa balik ke rumah.Disuruhnya lagi meletakkan pasir itu ke dalam periuk tanah yang biasa pengasas blog 'tapakan' batu-batu berkhasiat di dalamnya. Setelah itu Kanjeng Ratu Nyai Roro Kidul terus 'ghaib' di dalam kelebatan hujan tersebut. Dipendekkan cerita setelah pengasas blog melakukan apa yang diperintahkan, keesokkan harinya pengasas blog membuka periuk tanah tersebut dan mendapat 2 biji batu delima ini. Dengan kaedah ilmu 'Hakikat Nur' dan Ilmu Asma' Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s. maka dengan izin Allah batu ini berkhasiat untuk:

1.Penawar sihir, santau dan gangguan ilmu hitam.
2.Pendinding dari sebarang gangguan manusia dan makhluk halus yang tidak diingini.
3.Pengasih ampuh dan penunduk sekalian makhluk halus.
4.Penarik ikan ( bagus untuk dibawa ketika memancing ikan )
5.Pelaris perniagaan.
6.Penjauh musuh dan pembungkam mulut ( orang tidak boleh mengeluarkan kata-kata kesat kepada si pemakai )
7.Pengundang rezeki dan pembuka jalan kepada rezeki yang besar-besar.

Batu ini hanya ada sebiji sahaja buat masa sekarang. Beza batu ini dengan barang permohonan adalah dari segi keistimewaannya. Pengasas blog mendapat izin dari Kanjeng Ratu Nyai Roro Kidul sendiri untuk memaharkan batu ini kepada orang lain. InsyaAllah anda akan dapat merasai sendiri kelebihan batu ini apabila anda memilikinya. Sekian, terima kasih. 

BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN ATAS NAMA
“ AHMAD HAFIZUDDIN LUTFI BIN KADIR ”
~ PENGURUS KEWANGAN SYARIKAT~
( PILIH MANA-MANA SATU AKAUN YANG MEMUDAHKAN PROSES PEMBAYARAN ANDA )

NO
NAMA BANK
NOMBOR AKAUN
1.
MAYBANK
1630-1948-3075
2.
BSN
11105-29-00004105-4
3.
AMBANK
161-002-002698-0
4.
PUBLIC BANK
4-8714073-17
5.
TABUNG HAJI
630501048356540
6.
CIMB BANK
1305-0003830-20-8
7.
RHB BANK
1-13056-0008203-1
SELEPAS SELESAI URUSAN PEMBAYARAN, SILA HANTARKAN BUTIRAN TENTANG PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS MELALUI ( CEK/BANK-IN@DEPOSIT ) MELALUI 2 LANGKAH BERIKUT:
1) SMS KE NOMBOR: 017-5959321
2) SMS NAMA PENUH BIN AYAH DAN IBU, TARIKH LAHIR DAN ALAMAT RUMAH SERTA BARANG YANG DIPESAN
SELEPAS ITU KAMI AKAN MEMAKLUMKAN KEPADA ANDA PROSES SETERUSNYA SEHINGGA BARANG SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA. INSYAALLAH.